Hírek

Colin Farrell neo-noirban nyomoz – Sugar előzetes

Fernando Meirelles rendezésében készül a Sugar című bűnügyi sorozat az AppleTV+-ra, az első előzetes hangulatos kaliforniai neo-noirt ígér eltűnt unokával, látomásokkal és hazugságokkal.

John Sugar (Colin Farrell) magánnyomozó, aki a szupergazdagok világában nyomoz egy olyan bűntényben, ahol a megoldás nem nyilvánvaló. A Sugar című sorozat az első képsorok alapján hangulatos, narráció és jazz-zene kísérte, noiros, lassan építkező sorozat lehet, amelyben az eltűnt lány ügye még több titokhoz vezet.

A sorozat rendezője az elismert brazil filmrendező, Fernando Meirelles, aki korábbi filmjeiben (pl. az Oscar-jelölt Isten városa) sem riadt vissza az összetett és kényes témáktól. Meirelles a sorozat kreátora és írója is, és Mark Protosevich (Legenda vagyok, Oldboy remake) mellett executive producerként is tevékenykedik.

Farrell mellett Kirby (Megszállottak viadala), Amy Ryan (The Office), James Cromwell (Utódlás), Anna Gunn (Breaking Bad), Dennis Boutsikaris (Better Call Saul), Nate Corddry (Mindhunter), Sydney Chandler (Nincs baj, drágám) és Alex Hernandez (Invázió) is szerepel a sorozatban.

A Sugar április 5-én, pénteken indul két epizóddal az AppleTV+-on. A következő hat epizód hetente érkezik.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com