Hírek

Colin Farrell elmaszkírozott Pingvinje önálló sorozatot kap

Az HBO Max újabb DC-sorozatot talált ki magának: a mozifilmek lábjegyzeteként szolgáló epizódok most a neves Batman-gonosz, Pingvin köré összpontosulnak.

James Gunn már a The Suicide Squad bemutatója előtt lerántotta a leplet arról, hogy a filmben látható egyik karakter, Peacemaker önálló sorozatot kap az HBO Max streaming-platformon. John Cena pszichopata figurája tehát így sanszos, hogy túléli az öngyilkos küldetést – gondolhatták a rajongók joggal. Különösebb spoilert azonban nem hordoz magában az érkező Pingvin-sorozat, amely a The Batman spin-offja lesz.

Mi minden derül ki a The Batman előzetesből?

Colin Farrell alakítja majd Oswald Cobblepot bűnözőt, aki várhatóan 2022 márciusában borsot tör Robert Pattinson denevéremberének orra alá. A hírek szerint a színész nagyon keveset szerepel majd a filmben, hiszen Matt Reeves akcióthrillerének főgonosza a rejtélyekkel dobálózó sorozatgyilkos, Rébusz lesz, Paul Dano alakításában. Épp ezért lehet majd érdekes többet megtudni Pingvinről, aki egyáltalán nem hasonlít majd az őt alakító színészre.

Cobblepot ugyanis rengeteg maszkot kapott, olyannyira, hogy Farrell ki se látszik alóla. Az előzetes és a kiszivárgott forgatási képek alapján akár egy tetszőleges másik színész is lehet a kozmetikumok alatt.

Nem ez az első széria, amit a The Batman köré építenek. Készülőben van egy olyan alkotás is, ami a Gotham City rendőrségre fókuszál, és feltárja azt a korrupciót, ami a bűn metropoliszát belülről rohasztja.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com