Hírek

Colin Firth Paddington mackót alakítja egy új filmben

PaddingtonPaddigton mackót alakítja Colin Firth Oscar-díjas színész Michael Bond mesesorozatának adaptációjában, amelyben Hugh Bonneville és Nicole Kidman is szerepel.

Firth, A király beszédének sztárja elmondta: „egy kis perui beütéssel” játssza majd a narancslekvár-imádó medvét, aki onnan kapta nevét, hogy Peruból érkezett a londoni Paddington pályaudvarra, ahol a Brown család vette szárnyai alá.

Brown urat Hugh Bonneville személyesíti meg, feleségét Sally Hawkins játssza, Nicole Kidman pedig gonosz lesz a filmben. Az élőszereplős produkcióban Firth számítógépes animáció segítségével változik mackóvá: Paddington arcvonásai tükrözni fogják a színész arcát és mimikáját, és a főhős Firth hangán szólal meg – írta a BBC News.

Kidman a Daily Mailnek arról beszélt, mennyire megörült, amikor ügynöke felhívta a felkérés miatt. „Kiskoromban olvastam a meséket, és Paddingtonon nőttem fel. Mindent tudok a kalandjairól és arról, hogy milyen kalamajkákba keveredett” – idézte fel.

A filmet Paul King rendezi, a bemutató 2014 karácsonyára várható.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya