Hírek

Vissza a moziba! Tompos Kátya és Csányi Sándor is beszáll a kampányba

Csányi Sándor és Tompos Kátya a Coming out című filmben

Csányi Sándor és Tompos Kátya a Coming out című filmbenA Coming out című új magyar filmvígjáték főszereplői, Tompos Kátya és Csányi Sándor is csatlakozott az illusztris színészcsapathoz, akik részt vesznek a „Vissza a moziba! – Nézzünk magyar filmeket!” munkcímű különleges kisfilmben, melynek a napokban lesz a forgatása.

A Magyar Nemzeti Filmalap felkérésére Antal Nimród rendezésében készülő kisfilm fontos ügyet szolgál: célja, hogy a nézők újra beüljenek a magyar filmekre a mozikba. A kivételes film magyar stábbal és a legkedveltebb magyar színészek részvételével készül. Többek közt Csuja Imre, Derzsi János, Dobó Kata, Eszenyi Enikő, Gáspár Sándor, Gryllus Dorka, Hámori Gabriella, Koltai Róbert, Kulka János, Pindroch Csaba, Rudolf Péter, Schell Judit, Szabó Győző is látható lesz a „Vissza a moziba! – Nézzünk magyar filmeket!” című kisfilmben.

A december 5-én mozikba kerülő Coming out című filmben újra együtt szerepel Tompos Kátya és Csányi Sándor a nagysikerű Poligamy-t (2009) követően. Mindkét film rendezője Orosz Dénes. A Coming out főhőse Erik, az ország leghíresebb meleg személyisége, rádiós műsorvezető, aki büszkén vállalja másságát. Erik lelkesen készül esküvőjére kedvesével, Balázzsal, ám egy balesetet követően váratlanul szokatlan változást észlel magán: látványosan vonzódni kezd elgázolójához, aki egyben kezelőorvosa is. A kórházból kikerülve csak fokozódik zavarodottsága, amikor is kényszeresen utána fordul minden csinos nőnek. Ám ez még csak a kezdet…

A Megafilm gyártásában készült Coming out producere Kálomista Gábor, forgalmazója a Hungaricom.

A Filmalap támogatásával immáron 20 film forgatása befejeződött, decembertől kezdve szinte havonta a mozikba kerül egy-egy új magyar alkotás.

A Los Angeles-i születésű Antal Nimród, aki Kontroll című filmjével robbant be a filmvilágba, az utóbbi években Hollywoodban rendez, az ő nevéhez fűződik az Elhagyott szoba, a Ragadozók, A szállítmány és legutóbb a Metallica együttesről forgatott koncertfilm, amit világszerte mindenütt bemutattak a mozik.

A „Vissza a moziba! – Nézzünk magyar filmeket!” társadalmi célú kisfilm a tervek szerint az év végétől lesz látható a televíziókban, online felületeken és természetesen a mozikban.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com