Hírek

Clint Eastwood új filmje – Cry Macho előzetes

A Warner Bros. bemutatta Clint Eastwood új filme, a Cry Macho első előzetesét. A film egyszerre debütál a mozikban és az HBO Maxon.

A főszerepben ezúttal is Clint Eastwood, akit az élet egy mexikói tinédzserrel köt össze. A tinédzsert Eduardo Minett alakítja. A 91 éves színész- és rendező legenda legújabb filmjében egy Mike Milo nevű karaktert alakít, aki egykoron híres rodeós volt, ám a családja elvesztése után depressziós mindennapjait alkoholmámorban tölti. Végül elvállalja, hogy hazahozza a volt főnöke fiát az alkoholista anyjától, de az utazás váratlan kihívásokat rejt.

A Cry Macho Clint Eastwood 39. rendezése és 71. filmszerepe. Annak ellenére, hogy 91 éves, hatalmas lendülettel dolgozik. A film forgatókönyvírója ismét Nick Schenk, aki a Gran Torino és A csempész történetét is megírta. Nick Schenk együtt dolgozott N. Richard Nash-vel, aki a film alapjául szolgáló regénysorozat szerzője.

A Cry Macho szeptember 17-étől lesz elérhető a mozikban és az HBO Max műsorán. Addig is még van idő megnézni pár filmet Clint Eastwood életművéből. Ebben a listában összeszedtük a kedvenceinket.