Hírek

Csajozós dumák a Szemfényvesztő pasiktól – részletek a filmből

Szemfényvesztők (Now You See Me)

A Szemfényvesztők férfi főszereplői egy interjúban elmesélték, hogy bizony nagyon is jó dolog a varázslat, és a bűvészkedés, ha csajozásra kerül a sor. Jesse Eisenberg szerint 25 év gyakorlás az első lépés, Mark Ruffalo pedig minden pasit arra bíztat, hogy tanuljanak trükköket, akár kártyával, akár érmével, mert a várt hatás nem marad el: a nevetgélő, ámulatba ejtett hölgyek gyűrűje garantált.

„Srácok, tanuljatok trükköket! Bármit, aminek köze van a varázslathoz, bűvészkedéshez, mert működik. A saját szememmel láttam.” – bíztat minden férfit a többgyerekes apuka. A csapat legfiatalabb tagja, Dave Franco a forgatások alatt mindenféle trükköt elsajátított, többek között hogyan kell egy eldobott kártyalappal egy banánt félbe vágni. De bármilyen menő dolognak is tartja új tudományát, azzal azért ő is tisztában van, hogy nem járhat mindenhova banánnal és kártyával. „Ok, mindenki tapsolna, ha látnák mit tudok. Lehet, hogy a csajok is megkörnyékeznének, ok. De ki a franc vállalja be, hogy minden este banánnal és kártyával a zsebében járja a bárokat? (nevet)” – nyilatkozta Franco az interjúban.

Hölgyek, és Urak már nem kell sokat várni, hamarosan megcsodálhatják Dave új képességeit, ahogy Woody Harrelsonnal, Jessevel és Isla Fisherrel karöltve Robin Hoodként bankot rabol, és azt, hogyan is hajítja azokat a bizonyos kártyalapokat. Két vidéki moziban (Tatabánya, Kecskemét), és több budapesti moziban már holnaptól látható a Szemfényvesztők.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya