Hírek

Csak 2017-ben folytatódik a Twin Peaks

twin peaks

twin peaks Rossz hír érkezett az ikonikus sorozat háza tájáról: a Showtime bejelentette, hogy csak 2017-re készül el a Twin Peaks folytatása – írja a collider.com.

Bár a hír szomorú, nem meglepő, sőt, ha azt nézzük, hogy minél több idő van rá, annál igényesebb és jobb lesz, akkor még szomorkodni sincs igazán értelme. Ráadásul egyes pletykák szerint az eredetileg 9 részesre tervezett legújabb évadot a rendező, David Lynch meg akarja duplázni. Azaz végül egy 18 részes évadot kapnánk, ami lássuk be, jócskán megéri a plusz várakozásért cserébe.

A projekt egyébként sem indult a legkönnyebben, hiszen az első bejelentéseket követően egy ideig az a helyzet állt fent, hogy Lynch végül mégsem vállalja el a munkát. Akkor úgy fogalmazott, nem állna elég összeg a rendelkezésére, hogy az elképzeléseinek megfelelő terveket végrehajtsa. Olyan munkát pedig nem adna ki a keze közül, amivel ő maga sincsen megelégedve.

Szerencsére a Showtime végül hajlandó volt a zsebébe nyúlni, sőt, ha a tervezett részek megduplázása is igaz, nem is aprózták el a dolgot. A dupla hosszú évad azonban értelemszerűen relatíve dupla annyit időt is jelent, így teljesen reális és logikus, hogy a sorozat folytatásának bemutató dátumát eltolták 2017-re.

Magáról az évadról egyébként egyelőre nem sokat tudni, történet még nincs, és a szereplők is csak lassascskán gyűlnek a projekthez. Az biztos, hogy mindenki kedvenc Cooper ügynöke visszatér Kyle MacLachlan személyében, és a gárdához csatlakozott még Amanda Seyfried, Peter Sarsgard, Balthazar Getty és Robert Knepper is, de, hogy milyen szerepekben, azt nem tudni.

Alább pedig egy végtelenül hangulatos, ugyanakkor nulla információval bíró promo, mely leginkább az előző két évadból van összevágva.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com