Hírek

Csak női szereplőkkel készülhet vígjáték a Szellemirtókból

szellemirtok 2A Variety-től megtudtuk, hogy Paul Feig-get a Sony megkörnyékezte azzal, hogy rendezzen egy vígjátékot az eredeti Szellemirtókból.

Az amerikai oldal azt is kiemelte, hogy több más médium rosszul hozta le a hírt, hiszen nem a Szellemirtók 3 rendezői székébe szeretnék Feig-et beültetni. A források szerint a neki szánt Szellemirtók filmben női komikusokkal játszatnák el a karaktereket. A döntés azért tűnik egyértelműnek, mert Paul Feig olyan sikeres vígjátékokról lett ismert, mint a Koszorúslányok és a Női szervek.

A Szellemirtók harmadik részét eredetileg az eredeti Szellemirtók, és a Szellemirtók 2. rendezője, Ivan Reitman rendezte volna, de az ő neve márciusban kiesett. Az egyelőre nem tisztázott, hogy vajon egy újabb rendezőt környékeznek meg a harmadik rész elkészítésével, vagy a Paul Feig-féle női szereplős vígjáték veszi át a helyét.

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com