Hírek

Csak női szereplőkkel készülhet vígjáték a Szellemirtókból

szellemirtok 2A Variety-től megtudtuk, hogy Paul Feig-get a Sony megkörnyékezte azzal, hogy rendezzen egy vígjátékot az eredeti Szellemirtókból.

Az amerikai oldal azt is kiemelte, hogy több más médium rosszul hozta le a hírt, hiszen nem a Szellemirtók 3 rendezői székébe szeretnék Feig-et beültetni. A források szerint a neki szánt Szellemirtók filmben női komikusokkal játszatnák el a karaktereket. A döntés azért tűnik egyértelműnek, mert Paul Feig olyan sikeres vígjátékokról lett ismert, mint a Koszorúslányok és a Női szervek.

A Szellemirtók harmadik részét eredetileg az eredeti Szellemirtók, és a Szellemirtók 2. rendezője, Ivan Reitman rendezte volna, de az ő neve márciusban kiesett. Az egyelőre nem tisztázott, hogy vajon egy újabb rendezőt környékeznek meg a harmadik rész elkészítésével, vagy a Paul Feig-féle női szereplős vígjáték veszi át a helyét.

Avatar

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya