Hírek

Csak színház – Schell Judit és Csányi Sándor újra együtt

image_00032Schell Judit és Csányi Sándor ismét együtt forgat. Ezúttal egy tv-sorozat főszerepét alakítja a tíz éve a Csak szex és más semmi című filmben egymásba gabalyodott pár. Az MTVA és a Megafilm Service új közös produkcióját, a Csak színház és más semmi című, hat részes sorozatot idén nyáron-ősszel forgatják.

A Csak színház és más semmi című, hat részes sorozat egy misztikus miliőbe, a színház világába kalauzolja a nézőket. A forgatókönyvet a Divinyi Réka és Goda Krisztina alkotópáros jegyzi, rendezői székben pedig Nagypál Orsi és Miklauzic Bence foglal helyet. Schell Judit és Csányi Sándor mellett a főbb szerepekben Szervét Tibor, Szávai Viktória, Vecsei Miklós, Mikecz Estilla, Fehér Tibor, Lovas Rozi és Géczi Zoltán domborít.

A történet

Három szatirikus hangvételű történetszál bonyolódik párhuzamosan, amelyek alkalmanként összefonódnak. A híres díva (Schell Judit) és rendező férje (Csányi Sándor) magánéleti válsága körül bonyolódik a sztori, eköré épül fel a cselekmény. A keretet egy színházi bemutató adja, az olvasópróbától a premierig követhetjük nyomon a történetet. A szereplők az előadásban résztvevő színészek, illetve színházi szakemberek.

Mindenkit érdekel, mi történik a színfalak mögött, az öltözőkben vagy éppen a színházi büfében. Kivel jár az ügyeletes díva vagy éppen kinek udvarol a szívtipró rendező? Ki osztja a szerepeket a díványon? Ki a legjobb színésznő és egyáltalán ki kit csal meg, vagy éppen, ki marad hűséges

2T0B9602_1

Forgatás

A sorozatot főként a budapesti Thália Színházban forgatják, főbb helyszínei is autentikusan mind a színházi léthez kapcsolódnak: színpad, öltözők, büfé, kelléktár, irodák és néhány külső helyszín. A forgatás várhatóan 2015. szeptember közepén fejeződik be.

A Csak színház és más semmi erősen csapong a komédia és a dráma határvonalán, több, korábbi alkotásban összeszokott színművész brillíroz a jelenetekben és a jól megírt párbeszédekben.

Főszerepben:

Csányi Sándor, Schell Judit, Szervét Tibor, Szávai Viktória, Vecsei Miklós, Mikecz Estilla, Fehér Tibor, Lovas Rozi és Géczi Zoltán

További szerepekben:

Dengyel Iván, Pálos Hanna, Udvarias Anna, Habermann Lívia, Sipos Vera és még sokan mások…

Alkotók:

  • Kálomista Gábor – producer
  • Helmeczy Dorottya – line producer
  • Divinyi Réka – vezető író
  • Goda Krisztina – kreatív producer, forgatókönyvíró
  • Miklauzic Bence – rendező
  • Nagypál Orsi – rendező
  • Babos Tamás – operatőr
  • Balázs Ádám – zeneszerző
  • Klimó Péter – díszlettervező
  • Zelenka Nóra – jelmeztervező

 

Fotó: Bara Szilvia

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.