Hírek

Csúszik a Batman és Superman összecsapását feldolgozó adaptáció

batman_vs_supermanAz eredeti tervekkel ellentétben 2015 nyara helyett kilenc hónappal később, 2016 májusában kerül mozikba a Batman és Superman összecsapását feldolgozó képregény-adaptáció.

Batman nem siet, hogy összemérje erejét Supermannel. Az egyelőre még cím nélküli, de máris hatalmas várakozás övezte Warner Bros. szuperprodukció, melyben szembekerül egymással a két hős, eredetileg jövő nyáron került volna a mozikba. Ám a héten bejelentették, hogy Zack Snyder rendezése csupán 2016 májusában kerül a nézők elé.

„A történet bonyolult képi világa nem alkotható meg kapkodva” – nyilatkozták a stúdió illetékesei. Ez az oka annak is, hogy maga a forgatás is kicsit később, csupán az idén nyáron kezdődik. A film történetét még homály fedi, de az ígéretek alapján nem csak nagyon modern, látványos és izgalmas lesz, hanem a sztori is sok váratlan fordulatot fog tartogatni.

A Batman/Superman filmet feltehetőleg az is bonyolítja, hogy nemcsak két hős lesz benne: a Henry Cavill áltel megformált Superman és a Ben Affleck játékában megelevenedő Batman mellett felbukkan Wonder Woman is, akit Gal Gadot alakít majd.

UIP Magyarország

UIP Magyarország

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya