Hírek

Csúszik a Batman és Superman összecsapását feldolgozó adaptáció

batman_vs_supermanAz eredeti tervekkel ellentétben 2015 nyara helyett kilenc hónappal később, 2016 májusában kerül mozikba a Batman és Superman összecsapását feldolgozó képregény-adaptáció.

Batman nem siet, hogy összemérje erejét Supermannel. Az egyelőre még cím nélküli, de máris hatalmas várakozás övezte Warner Bros. szuperprodukció, melyben szembekerül egymással a két hős, eredetileg jövő nyáron került volna a mozikba. Ám a héten bejelentették, hogy Zack Snyder rendezése csupán 2016 májusában kerül a nézők elé.

„A történet bonyolult képi világa nem alkotható meg kapkodva” – nyilatkozták a stúdió illetékesei. Ez az oka annak is, hogy maga a forgatás is kicsit később, csupán az idén nyáron kezdődik. A film történetét még homály fedi, de az ígéretek alapján nem csak nagyon modern, látványos és izgalmas lesz, hanem a sztori is sok váratlan fordulatot fog tartogatni.

A Batman/Superman filmet feltehetőleg az is bonyolítja, hogy nemcsak két hős lesz benne: a Henry Cavill áltel megformált Superman és a Ben Affleck játékában megelevenedő Batman mellett felbukkan Wonder Woman is, akit Gal Gadot alakít majd.

Avatar

UIP Magyarország

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya