Hírek

Csúszik a Halál a Níluson-remake, de visszatér benne még egy ismerős

Kenneth Branagh a tavalyi Gyilkosság az Orient Expresszen után újabb Agatha Christie-krimit filmesít meg.

Jövő december helyett egy évvel később, 2020. október 2-án lesz a premierje a Halál a Níluson új feldolgozásának, amit az új Gyilkosság az Orient Expresszen-hez hasonlóan Kenneth Branagh rendez – írja a Deadline. Branagh természetesen a főszerepet, Hercule Poirot-t is megtartotta magának, mellette pedig olyan sztárok bukkannak fel az adaptációban, mint Gal Gadot és Armie Hammer.

Most pedig kiderült, hogy az Orient Expresszben Bouc szerepét játszó Tom Bateman is visszatér az új filmben.

Az új film forgatókönyvét Michael Green írta, aki már a világszerte 352,8 millió dollárt hozó Gyilkosság az Orient Expresszen című filmen is dolgozott.

Az 1937-ben publikált Halál a Níluson főszereplője Poirot, aki egy luxushajón történt gyilkosság ügyében nyomoz Egyiptomban. Ám miközben egyre nő a gyanúsítottak száma, néhányan közülük szintén odavesznek, ami egyre gyanúsabbá teszi az ügyet.

Avatar

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya