Hírek

Csúszik a Mission: Impossible 6. forgatása

Mission Impossible Titkos nemzet

Számítani lehetett erre, hiszen nem kisebb embernek, mint a sorozat sztárjának, Tom Cruise-nak kell felgyógyulnia a héten szerzett sérüléséből.

Korábban még nem tudtuk, hogy pontosan mije sérült meg Cruise-nak, ám friss információk szerint bokatörést szenvedett egy kockázatos ugrás következtében. A stúdió így bizonytalan időre szüneteltette a Mission: Impossible egyelőre alcím nélküli hatodik részének forgatását. A szünet három héttől akár három hónapon keresztül is tarthat – ez Tom Cruise gyógyulásán múlik.

A produkció eltolása bajt okozhat a stáb többi színészének időbeosztásában is.

A Paramount azonban egyelőre nem gondolkodik a film premierdátumának módosításán. Tartják a 2018. július 27-ei bemutatót és egyelőre azokat a jeleneteket forgatják, melyekben az Ethan Huntot játszó színész nem szerepel.

Christopher McQuarrie rendezi a filmet, Tom Cruise oldalán pedig Ving Rhames, Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan és Simon Pegg lesznek láthatóak.

Az alábbi felvételben pedig tanúi lehetünk, Cruise hogyan sérült meg a forgatáson:

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés