Hírek

Csütörtöktől az olasz mozikat is meghódítja A nagy füzet

Szász János: A nagy füzetA Szász János rendezte A nagy füzet című magyar film csütörtöktől látható az olaszországi mozikban.

Az Olaszországban az Academy Two által forgalmazott magyar filmet többek között a római, firenzei, milánói, torinói, genovai, nápolyi mozik vetítik, szerepel a dél-olasz Bari és a szicíliai Palermo filmszínházainak műsorán is.

A 2013-ban készült magyar mozi Kristóf Ágota regényének filmadaptációja. A Svájcban 2011-ben elhunyt magyar írónőnek ezt a könyvét több mint harminc nyelvre fordították le, olaszul is megjelent.

szasz_janos_nagy_fuzet_2A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával forgatott film elnyerte a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál Kristályglóbusz-díját. A főszerepeket Molnár Piroska, Gyémánt András és Gyémánt László játsszák.

Ha kíváncsiak vagytok néhány kulisszatitokra, olvassátok el erről szóló írásunkat is.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..