Hírek

Cuki teaser trailer érkezett A Hihetetlen család 2-höz

13 év után folytatódik az Oscar-díjas A Hihetetlen család. Brad Bird animációs filmje jövő nyáron érkezik a mozikba, addig pedig itt egy rövidke, de aranyos teaser trailer Jack-Jack első erő-próbálgatásáról.

A Hihetetlen család 2004-ben mind szakmai téren, hiszen Oscar-díjas animációról beszélünk, mind a közönség berkein belül hatalmas sikert hozott. A Brad Bird rendezte animáció gyakorlatilag nézői nyomásra kapott folytatást. Az akkor még tisztán Pixar film most Disney-Pixar alkotásként kerül majd a mozikba.

A folytatást egyébként már 2014-ben kitalálták, az előzetes tervek szerint pedig 2019-ben került volna mozikba a Hihetetlen család újabb története. Végül azonban változtattak a premierdátumon, így az eredetileg jövőre érkező Toy Story 4 csúszik át 2019-re, A Hihetetlen család 2 pedig már 2018 nyarán a nézők elé kerül.

A filmet most is Brad Bird írja és rendezi, a jól ismert hangok pedig szintén visszatérnek. Craig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson, és Sarah Vowell ismét felcsendül majd az animált családi akciófilmben.

A nyúlfarknyi teaser trailer nem sokat árul el a történetből, de az egyértelmű, hogy a sokáig erő és képesség nélkülinek hitt Jack-Jack baba mégis csak komoly dolgokra képes.

A Hihetetlen család 2 2018. június közepén érkezik a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya