Hírek

Cuki teaser trailer érkezett A Hihetetlen család 2-höz

13 év után folytatódik az Oscar-díjas A Hihetetlen család. Brad Bird animációs filmje jövő nyáron érkezik a mozikba, addig pedig itt egy rövidke, de aranyos teaser trailer Jack-Jack első erő-próbálgatásáról.

A Hihetetlen család 2004-ben mind szakmai téren, hiszen Oscar-díjas animációról beszélünk, mind a közönség berkein belül hatalmas sikert hozott. A Brad Bird rendezte animáció gyakorlatilag nézői nyomásra kapott folytatást. Az akkor még tisztán Pixar film most Disney-Pixar alkotásként kerül majd a mozikba.

A folytatást egyébként már 2014-ben kitalálták, az előzetes tervek szerint pedig 2019-ben került volna mozikba a Hihetetlen család újabb története. Végül azonban változtattak a premierdátumon, így az eredetileg jövőre érkező Toy Story 4 csúszik át 2019-re, A Hihetetlen család 2 pedig már 2018 nyarán a nézők elé kerül.

A filmet most is Brad Bird írja és rendezi, a jól ismert hangok pedig szintén visszatérnek. Craig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson, és Sarah Vowell ismét felcsendül majd az animált családi akciófilmben.

A nyúlfarknyi teaser trailer nem sokat árul el a történetből, de az egyértelmű, hogy a sokáig erő és képesség nélkülinek hitt Jack-Jack baba mégis csak komoly dolgokra képes.

A Hihetetlen család 2 2018. június közepén érkezik a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés