Hírek

Cumberbatch is csatlakozik a Bob Dylan életéről szóló filmhez

Egyre bővül a Bob Dylan életéről szóló életrajzi film szereplőgárdája, nem is akármilyen nevekkel: a Timothée Chalamet-vel a címszerepben készülő biopichez ezúttal Benedict Cumberbatch csatlakozott.

Már az év elején felröppentek a hírek, miszerint Cumberbatch szerepelni fog a James Mangold rendezésében készülő A Complete Unknown címen futó filmhez, de ekkor még semmi konkrétumot nem jelentettek be, de az idei cannes-I filmfesztiválon már bejelentették, hogy Chalamet és Elle Fanning mellett az angol színész is csatlakozik, méghozzá az is kiderült, kit fog alakítani – derült ki a ComingSoon-net-ről.

Cumberbatch az ikonikus énekes, Pete Seeger bőrébe bújik, aki Dylan első támogatója volt.

Seeger dalszerzőként is termékeny volt: olyan dalokat írt, mint a Where Have All the Flowers Gone?, az If I Had a Hammer (The Hammer Song), vagy a Turn! Turn! Turn! (To Everything There Is a Season). 

A korábban Going Electric munkacímen futó, azóta A Complete Unknown-ra keresztelt filmet James Mangold rendezi, a forgatókönyvet pedig Jay Cocks írta, Mangold átdolgozásával. A film Bob Dylan az énekes stílusváltását helyezi középpontba, a folk-ból a rock’n’roll-ra való áttérését. Az A Complete Unknown-ban a ’60-as évek zenei legendái közül Pete Seeger mellett Joan Baez karaktere is látható lesz – utóbbit Monica Barbaro alakítja. A film executive producere Dylan mellett Brian Kavanaugh-Jones és Andrew Rona, valamint Jeff Rosen, Dylan korábbi menedzsere.

Chalamet egyébként a készülő biopic mellett két nagyszabású projekten Is dolgozik: a Dűne folytatásán és a Warner Bros. Wonka című musicalén.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com