Hírek

Cynthia Erivo és Ariana Grande nagyszabású musicalben játszanak együtt

Az Universal stúdió hivatalosan is megerősítette, hogy a Wicked című musical közelgő adaptációjának két főszereplő Cynthia Erivo és Ariana Grande. Az Óz, a nagy varázsló előzmény musicalben Ariana Grande  a jó boszorkány, Glinda szerepében tündökölhet majd, míg a Húzós éjszaka El Royale-ban sztárja, Cynthia Erivo Elphabát, más néven a Gonosz Boszorkányt alakítja.

Egyik színésznőnek sem idegen a musicales terep. A színészként már tapasztalt Erivót Emmy-díjra jelölték  Aretha Franklin megformálásáért a Géniusz: Aretha sorozatban, valamint Grammy- és Tony-díjat kapott a The Color Purple Broadway-musicalben nyújtott alakításáért. Az elsősorban énekesnőként ismert Grandet pedig szintén nem kell bemutatni,  ő ugyanis a világ egyik legnagyobb példányszámban eladott előadója két Grammy-díjas és öt platinalemezzel a háta mögött. Sok tinisztárhoz hasonlóan a Nickelodeon fiatal színészeként tört be a szakmába, a vásznon pedig már idén láthatjuk Adam McKay Don’t Look Up című filmjében.

A filmet Jon M. Chu, a Netflixen debütált New York peremén musical alkotója rendezi, a Wicked története Dorothy Oz birodalmába való érkezéséig terjed.

A két boszorkány barátságának történetét középpontba állító Wicked forgatókönyve Gregory Maguire regényén alapul. A filmadaptáció forgatása jövő nyáron kezdődik az Egyesült Királyságban – adta hírül az Empire.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com