Hírek

Daisy Ridley otthagyná a Star Wars-t a IX. rész után

A Rey-t alakító Daisy Ridley szándéka az, hogy az új Star Wars-trilógia lezárását követően elköszönne a karaktertől.

Hamarosan a mozikba kerül a Star Wars: Az utolsó Jedik, mely a franchise nyolcadik része, így egyre aktuálisabbá válnak a IX. epizód előkészületei. A főszereplő Daisy Ridley-t egy interjúban kérdezte a Rolling Stone a szerepéről, illetve a terveiről a Star Wars-szal kapcsolatban. „Nagyon izgatott vagyok a harmadik film miatt, alig várom, hogy lekerekíthessük ezt a történetet.” – nyilatkozta Ridley – „Eredetileg is három filmre szerződtem, úgyhogy ez megfelelőnek tűnik a befejezésre.”

Daisy Ridley 2015-ben robbant be a köztudatba Az ébredő Erővel,

azóta pedig sorra kapja a szerepajánlatokat. Karrierszempontból nem a legrosszabb döntés, ha a szerepbe való beskatulyázódást megúszva más filmekben is megmutatja tehetségét. Több projektje is bemutatóra vár, legutóbb a Gyilkosság az Orient expresszen egy mellékszerepében láthattuk.

Az interjúban nem győzte méltatni a Star Wars stábját és az embereket, akikkel szerencséje volt megismerkedni. Azonban mikor arról kérdezték, visszatérne-e a karakterként a távoli jövőben, meglepően nyilatkozott: „Ki tudja? Őszintén, azt érzem, hogy a világ véget érhet 30 éven belül, tehát ha nem földalatti bunkerekben fogunk élni, akkor persze. Esetleg”. A viccelődés mellett határozottság árulkodik Ridley szavaiból.

A Star Wars: Az utolsó Jedik december 14-én kerül a hazai mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com