Hírek

Dakota Fanning rendezőnek állt, nézd meg az első kisfilmjét!

A Hello Apartment egy fiatal lányról szól, csak tíz perces, és  nagyon aranyos.

Dakota Fanning kisfilmje a Miu Miu Women’s Tales című sorozatában kapott helyet. A Prada-hoz tartozó divatmárka filmsorozatának célja a „női univerzum” feltérképezése. A Hello Apartment már a tizenötödik darab a 2012-ben indult sorozatban, a filmeknek bérelt helye van a Velencei Filmfesztivál programjában is – írja a Variety.

A Hello Apartment egy brooklyni albérletben játszódik, ami idővel sok emlék gyűjtőhelyévé válik. A filmet a londoni Fashion Week egyik kísérőrendezvényén mutatták be. A forgatókönyvírója A Pentagon titkai társ-forgatókönyvírójaLiz Hannah, főszereplője pedig Eve Hewson.

Fanning azt mondta, a filmet a saját otthona ihlette, amelyhez szintén sok élmény kötődik.

A Women’s Tales-ben korábban olyan alkotók rendeztek, mint Chloe Sevigny, Agnes Varda vagy Zoe Cassavetes. A sorozat lazán kötődik a Miu Miu termékeihez, de az alkotóknak nem kötelező megjeleníteni a ruhákat a vásznon.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com