Hírek

Dakota Johnson és Shia LaBeouf közös filmet forgat

Dakota Johnson és Bruce Dern is csatlakozott a The Peanut Butter Falcon színészeihez Shia LaBeouf mellé a Variety.com értesülései szerint.

A Szürke ötven árnyalatából ismert Dakota Johnson és az Oscar-díjra jelölt (Nebraska, Coming home) Bruce Dern, aki több Tarantino alkotásban is szerepelt (Aljas nyolcas, Django elszabadul) is játszani fog a The Peanut Butter Falcon kalandfilmben. A két új színész szerepét eddig nem jelentették be.  A főszerepet egy Down-szindrómás, első nagyjátékfilmes Zachary Gottsagen játssza. Az ő edzőjét és szövetségesét fogja Shia LaBeouf alakítani.

A történet szerint a fiatal Down-szindrómával élő Zack megszökik a szanatóriumból, hogy valóra váltsa álmát és profi birkózó legyen és ő is járhasson a Saltwater Redneck birkózó iskolába. Hozzá csapódik a nem túl törvényes életet élő Tyler, aki a körülmények hatására az edzője és segítője lesz a fiúnak. A kalandos, Mark Twain modernizált világában játszódó történetben rengeteg viszontagság közben meg akarják győzni az otthonban dolgozó Elanort, hogy csatlakozzon hozzájuk különös útjukon.

 

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya