Hírek

Dakota Johnson és Shia LaBeouf közös filmet forgat

Dakota Johnson és Bruce Dern is csatlakozott a The Peanut Butter Falcon színészeihez Shia LaBeouf mellé a Variety.com értesülései szerint.

A Szürke ötven árnyalatából ismert Dakota Johnson és az Oscar-díjra jelölt (Nebraska, Coming home) Bruce Dern, aki több Tarantino alkotásban is szerepelt (Aljas nyolcas, Django elszabadul) is játszani fog a The Peanut Butter Falcon kalandfilmben. A két új színész szerepét eddig nem jelentették be.  A főszerepet egy Down-szindrómás, első nagyjátékfilmes Zachary Gottsagen játssza. Az ő edzőjét és szövetségesét fogja Shia LaBeouf alakítani.

A történet szerint a fiatal Down-szindrómával élő Zack megszökik a szanatóriumból, hogy valóra váltsa álmát és profi birkózó legyen és ő is járhasson a Saltwater Redneck birkózó iskolába. Hozzá csapódik a nem túl törvényes életet élő Tyler, aki a körülmények hatására az edzője és segítője lesz a fiúnak. A kalandos, Mark Twain modernizált világában játszódó történetben rengeteg viszontagság közben meg akarják győzni az otthonban dolgozó Elanort, hogy csatlakozzon hozzájuk különös útjukon.

 

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com