Hírek

Damien Chazelle következő filmje, a Babylon 2021 karácsonyán érkezik Emma Stone és Brad Pitt főszereplésével

Damien Chazelle új filmje 2021 karácsonyára várható: a Babylon, Emma Stone és Brad Pitt főszereplésével, olyasféle film lesz Hollywoodról, mint amilyen Tarantino Volt egyszer egy Hollywoodja.

Whiplash, a Kaliforniai álom és Az első ember rendezője, Damien Chazelle valószínűleg 2021 végére készíti el új filmjét – írja a Collider. Bár korábban is lehetett már híreket olvasni a produkcióról, ennyire biztos részleteket még nem. A film, aminek a címe valóban Babylon lesz, Hollywoodban játszódik majd a némafilmről a hangosfilmre való átállás idején és egyszerre szerepeltet majd valódi és fiktív karaktereket – ahogy Tarantino pompás filmje, a Volt egyszer egy Hollywood is teszi.

Variety szerint a filmet a két év múlva elérkező díjszezonba kalkulálják: 2021. december 25-én mutatják majd be, ám a széles körű forgalmazás csak 2022 januárjában indul majd. Ez valószínűleg azt jelzi, hogy a Paramount stúdió komoly díjszezon-versenyzőként számol máris a filmmel.

Kaliforniai álom
Kaliforniai álom

Babylonért a Lionsgate és a Paramount versengett. Bár még egyik színésszel sem zárultak le a tárgyalások, Emma Stone és Brad Pitt a valószínű főszereplők, és bizonyos források szerint ha a film büdzséje lehetővé teszi, akkor Chazelle szeretne még hasonló nagy neveket is felkérni, hogy egy csupa sztárokkal teli színészgárda állhasson fel.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. A Tárca rovatot vezeti. havasmezoi@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..