Hírek

Damien Chazelle következő filmje, a Babylon 2021 karácsonyán érkezik Emma Stone és Brad Pitt főszereplésével

Emma Stone a Kaliforniai álomban

Damien Chazelle új filmje 2021 karácsonyára várható: a Babylon, Emma Stone és Brad Pitt főszereplésével, olyasféle film lesz Hollywoodról, mint amilyen Tarantino Volt egyszer egy Hollywoodja.

Whiplash, a Kaliforniai álom és Az első ember rendezője, Damien Chazelle valószínűleg 2021 végére készíti el új filmjét – írja a Collider. Bár korábban is lehetett már híreket olvasni a produkcióról, ennyire biztos részleteket még nem. A film, aminek a címe valóban Babylon lesz, Hollywoodban játszódik majd a némafilmről a hangosfilmre való átállás idején és egyszerre szerepeltet majd valódi és fiktív karaktereket – ahogy Tarantino pompás filmje, a Volt egyszer egy Hollywood is teszi.

Variety szerint a filmet a két év múlva elérkező díjszezonba kalkulálják: 2021. december 25-én mutatják majd be, ám a széles körű forgalmazás csak 2022 januárjában indul majd. Ez valószínűleg azt jelzi, hogy a Paramount stúdió komoly díjszezon-versenyzőként számol máris a filmmel.

Kaliforniai álom
Kaliforniai álom

Babylonért a Lionsgate és a Paramount versengett. Bár még egyik színésszel sem zárultak le a tárgyalások, Emma Stone és Brad Pitt a valószínű főszereplők, és bizonyos források szerint ha a film büdzséje lehetővé teszi, akkor Chazelle szeretne még hasonló nagy neveket is felkérni, hogy egy csupa sztárokkal teli színészgárda állhasson fel.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya