Hírek

Damien Chazelle következő filmje, a Babylon 2021 karácsonyán érkezik Emma Stone és Brad Pitt főszereplésével

Emma Stone a Kaliforniai álomban

Damien Chazelle új filmje 2021 karácsonyára várható: a Babylon, Emma Stone és Brad Pitt főszereplésével, olyasféle film lesz Hollywoodról, mint amilyen Tarantino Volt egyszer egy Hollywoodja.

Whiplash, a Kaliforniai álom és Az első ember rendezője, Damien Chazelle valószínűleg 2021 végére készíti el új filmjét – írja a Collider. Bár korábban is lehetett már híreket olvasni a produkcióról, ennyire biztos részleteket még nem. A film, aminek a címe valóban Babylon lesz, Hollywoodban játszódik majd a némafilmről a hangosfilmre való átállás idején és egyszerre szerepeltet majd valódi és fiktív karaktereket – ahogy Tarantino pompás filmje, a Volt egyszer egy Hollywood is teszi.

Variety szerint a filmet a két év múlva elérkező díjszezonba kalkulálják: 2021. december 25-én mutatják majd be, ám a széles körű forgalmazás csak 2022 januárjában indul majd. Ez valószínűleg azt jelzi, hogy a Paramount stúdió komoly díjszezon-versenyzőként számol máris a filmmel.

Kaliforniai álom
Kaliforniai álom

Babylonért a Lionsgate és a Paramount versengett. Bár még egyik színésszel sem zárultak le a tárgyalások, Emma Stone és Brad Pitt a valószínű főszereplők, és bizonyos források szerint ha a film büdzséje lehetővé teszi, akkor Chazelle szeretne még hasonló nagy neveket is felkérni, hogy egy csupa sztárokkal teli színészgárda állhasson fel.

Avatar

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya