Hírek

Daniel Craig még sosem volt ilyen vicces!

Logan-Lucky-channing-tatum-riley-keough-adam-driver
Logan Lucky – A tuti balhé (2017)

Daniel Craig döbbenetes séróval, igazi Guy Ritchie filmbe illő fazonként tűnik fel Steven Soderberg Logan Lucky című filmjének első trailerében. 

A stáblistán igazi sztárparádé: Adam Driver, Channing Tatum, Riley Keough, Daniel Craig, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Hilary Swank, Katherine Waterston, Sebastian Stan és Jesco White is szerepel az előzetes alapján elég tökösnek tűnő komédiában.

A sztori szerint a Logan testvérek, Jimmy, (Channing Tatum), Mellie (Riley Keough) és Clyde Logan (Adam Driver) egy zseniális rablásra készülnek az emlékezetes napjának hétvégéjén esedékes legendás Coca-Cola 600 verseny idején. Úgy tűnik egy jó heist sztori kellett ahhoz, hogy a Mellékhatások után visszavonulását tervező Soderbergh megint a rendezői székbe üljön.

A film augusztus 18-án startol Amerikában – reméljük, hozzánk is meg fog érkezni.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com