Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Daniel Craiget rendezi Rian Johnson a Knives Out című krimiben

Modern környezetbe ültetett whodunitot rendez Rian Johnson Daniel Craiggel a főszerepben. A Knives Out Torontóban kerül a piacra – írja a movieweb.

Közös projektbe fog Rian Johnson rendező és Daniel Craig. Egy klasszikus whodunit típusú krimi lesz a Knives Out, amelyben Craig alakítja a nyomozót, aki egy gyilkosságot kutat fel. Bár hivatalos szinopszis egyelőre nincsen, azt tudni, hogy Johnson nemcsak rendezi, de írta is a filmet. A Torontói Filmfesztivál lesz pedig az alkotás eladásának platformja.

Johnsontól legutóbb a Star Wars: Az utolsó Jediket láthattuk, és egyelőre a mostani krimit leszámítva a rendező marad is a messzi messzi galaxisnál. Hiába érkezik 2019 karácsonyakor J.J. Abrams legújabb Star Wars-filmje, amelyhez sorra csatlakoznak a nagy nevek, Rian Johnson is elkészíti a saját trilógiáját. Bár a projekt még nagyon gyerekcipőben jár, az már biztos, hogy a világhírű univerzum újabb alkotásokkal gazdagodik a jövőben az ő révén.

Daniel Craig szintén igencsak elfoglalt mostanság. Tavaly két filmben is láthattuk (Logan Lucky – A tuti balhé, Lázadók), míg idén egy Purity címen futó sorozatban tér vissza a képernyőre. Jövőre (?) érkezik a 25. James Bond-film is, amely ideiglenesen rendező nélkül áll, miután Danny Boyle elhagyta a produkciót.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..