Hírek

Dzsungel: Daniel Radcliffe Bolíviában küzd a túlélésért

Daniel-Radcliffe Dzsungel

Októberben kerül a honi mozikba az idei év egyik legvérfagyasztóbb pszichothrillerének ígérkező –megtörtént eseményeken alapuló – Dzsungel.

A sztori szerint négy utazó, köztük a civilizációra ráunt Yossi Ghinsberg (Daniel Radcliffe) Bolíviában találkozik, hogy innét együtt vágjanak neki az amazóniai őserdő mélyére vezető izgalmas útnak. Csakhogy az álomutazásnak ígérkező kaland kisvártatva veszélyes rémálomba fordul, miután vezetőjük (Thomas Kretschmann) faképnél hagyja őket. Három hetes életre-halálra szóló küzdelem veszi kezdetét a túlélésért, és azért, hogy kijussanak a dzsungelből – a kilátások nem éppen biztatóak, a kimenetel legalábbis kétesélyes. A túlélés e szívszorító és idegeket borzoló története a kalandor Yossy Ghinsberg hatalmas nemzetközi sikert aratott memoár-bestsellerén alapul, amelyben a szerző saját valóban megtörtént, csaknem tragikus végkimenetelű utazását írja le az amazóniai őserdőbe.

A rendezői székben a túlélőhorrorokban már jártas Greg McLeant (Wolf Creek – Haláltúra, A fenevad) találjuk, a főszerepekben pedig olyan sztárokat láthatunk viszont, mint Daniel, Thomas Kretschmann (Bosszúállók: Ultron kora , A zongorista) vagy Alex Russell (Rendíthetetlen).

„Hihetetlenül izgatott vagyok, és hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy szerepet kaphattam ebben a filmben, és így én is segíthetek felhívni az emberek figyelmét arra, ami Yossi Ghinsberggel, Kevin Gale-lel és Markus Stamm-mal történt. Az ő rendkívüli történetük egyszerre vet fényt az emberi természet szívszorító és reményteli vetületeire.” – mesélte a színész.

A forgatás lenyűgöző helyszíneken zajlott Kolumbiában, Bolíviában és Ausztráliában – a film megtekintése után mégsem valószínű, hogy bárkinek is kedve támadna felkapni a hátizsákját, és nekivágni a dzsungelnek. A 115 perces, szinkronizált kalandos pszichothriller-akció-drámát a magyar nézők 2017. október 26-tól tekinthetik meg biztonságos moziszékük karfájába kapaszkodva.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya