Hírek

Daniel Radcliffe elrabolja Sandra Bullockot, de Channing Tatum a megmentésére siet – The Lost City előzetes

Ráadásul Brad Pitt is felbukkan a mellékszerepben. De lássuk, a sztárparádén túl mit ígér még a The Lost City előzetese!


Hirdetés

Sandra Bullock a sikeres írónőt, Loretta Sage-et alakítja, akinek romantikus kalandregényeivel roskadásig vannak a könyvesboltok polcai. A valóságban azonban már sokkal kevésbé izgalmas az élete, mindennapjai nagy részét otthonában tölti egyedül, és ezen nem is szándékozik változtatni. Kötetei borítóján a világ legszexibb „kötetborító” modelljének kikiáltott Alan (Channing Tatum) szerepel, aki egyúttal a férfi főszereplőhöz is mintaként szolgál az írónő könyveiben (és fantáziáiban). Ám az előzetesből egyértelműen kiderül, hogy Alan aligha az a romantikus hős, akit a könyvek borítói mutatnak.

Mindketten tökéletesen elvannak a könyv lapjain egzotikus tájakon barangoló, izgalmas, ám a valóságban cseppet sem kalandvágyó életükkel, ám egy napon felbukkan Daniel Radcliffe, és ez mindent felforgat.

A különös milliárdos bolondul Loretta Sage regényeiért. Rögeszméje, hogy a legutóbbi regényében, a The Lost City-ben leírtak igazak, így az elveszett város és annak kincse is – elrabolja hát az írónőt, hogy segítsn a keresésben. Alan pedig úgy dönt, életében először a valóságban is hősként fog viselkedni, és Loretta megmentésére siet a veszedelmes dzsungelbe, de beavatkozása csak olaj lesz a tűzre.

Ahogyan a Collider is írja, nem titok, hogy az Aaron és Adam Nee rendezte The Lost City és az 1984-es A smaragd románca (Romancing the Stone) között erős a párhuzam. Ebben Kathleen Turner alakította a zárkózott, álmodozó írónőt, aki egy nap valódi kalandba keveredik Dél-Amerikában, ahol felbukkan egy férfi Michael Douglas alakításában, aki mintha csak az írónő valamely romantikus kalandregényéből lépett volna elő. A The Lost City alapsztorija tehát erősen hajaz a Smaragd románcára, azonban nagyon úgy tűnik, hogy előbbi sokkal inkább vígjáték lesz, mintsem romantikus kalandfilm.

A magának való, csak a könyveinek lapjain kalandvágyó írónő szerepében Bullock ismét komikusi oldalát veszi elő a pár napja bemutatott, kőkemény drámája, a Megbocsáthatatlan főszerepe után. Ezúttal három A-kategóriás színész verseng majd a kegyeiért: a The Lost City a tervek szerint 2022. március 25-én érkezik a mozikba.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
1 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!