Hírek

Daniel Radcliffe elrabolja Sandra Bullockot és Channing Tatumot

Daniel Radcliffe a The Lost City of D című filmben elrabolja Sandra Bullockot és a könyvborító modellt alakító Channing Tatumot.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A The Lost City of D  rendezői Adam és Aaron Nee lesznek. A testvérpár neve többek között a 2015-ös Band of Robbers című film révén lehet ismerős, ami egy modern újragondolása a Tom Sawyer kalandjainak.

A forgatókönyvet, ami Seth Gordon 2011-es Förtelmes főnökök című fekete komédiáján alapul, Dana Fox írja.

Bullock ezúttal egy író szerepében lesz látható, akinek legújabb könyvének bemutatókörútja egy emberrablási kísérlet következtében váratlan fordulatot vesz. Az írónő, a Channing Tatum által alakított könyvborító modellel, belesodródik egy őrült dzsungel hajszába, bizonyítva, hogy néha az élet a leghajmeresztőbb regénynél is vadabb helyzeteket produkál.

Radcliff, akinek a neve a Harry Potter-filmek révén vált szélesebb körben ismertté, úgy tűnik, a rosszfiús szerepkorszakát éli,

 

amit olyan filmek fémjeleznek, mint a Szemfényvesztők 2. heist thriller, ahol egy tech géniuszt alakított, vagy a 2019-es új-zélandi  Talpig fegyverben, ahol szó szerint pisztolyt szögeztek a kezéhez.

Madarak a dobozban
Madarak a dobozban – Sandra Bullock bekötött szemmel menekül

Radcliff jelenleg a TBS csatornán futó Csodatevők című sorozatban szerepel, aminek harmadik évadának munkálati kezdődnek el hamarosan.

Sandra Bullockot színészként legutóbb a siker mellett  komoly médiajelenséget is kiváltó  Madarak a dobozban című posztapokaliptikus thrillerben láthattuk. Channing Tatum számára, aki karrierjét modellként kezdte, különösen olyan filmek után, mint a Magic Mike, minden bizonnyal rutinfeladat lesz a könyvborító modell szerep is.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.