Hírek

Daniel Radcliffe kezébe szó szerint beleszögelik a pisztolyt – Guns Akimbo előzetes

Guns Akimbo daniel Radcliffe

Megérkezett az előzetes az egészen őrült, de kellőképp komolytalan Guns Akimbóhoz.

Nem épp a szokásos sztori a Guns Akimbo története: egy átlagos sráchoz betörnek fényes nappal, pisztolyt szögeznek a kezéhez, majd távoznak. A szögezés szó szerint értendő: minden ujjba egy szög, kivéve persze a ravaszon nyugvó mutatóujjat. Így már az is egészen problematikus a főhős számára, hogy egy nadrágot felvegyen – ennek következményeként az előzetesben Daniel Radcliffe-et szinte végig alsógatyában látjuk.

Az átlagos srác Miles, aki az offline világban egészen unalmas életet él, mígnem egy nap megtalálja őt a SKIZM, egy online gladiátorharcos banda, amely teljesen ismeretlen embereket kényszerít valóságos harcra egymás ellen, hogy aztán azt közvetítsék a sötét weben. A problémái elől menekülő fiúnak először sikerül megúsznia a meccset, de amikor elrabolják a volt barátnőjét, nem marad más választása, mint hogy felnőjön a kihíváshoz. Ehhez pedig le kell győznie a legjobb játékost, Nixet.

Adott tehát a kissé lepukkant Daniel Radcliffe, akinek főellensége az elmúlt években pár remek horrorvígjátékkal (Aki bújt, A bébiszitter) berobbant Samara Weaving lesz. A Guns Akimbo kellően beteg ahhoz, hogy jó legyen, Torontóban már vetítették egyszer, ott látta kollégánk is, aki nem volt elájulva tőle (kritika itt), de azt a kritikusunk is kiemelte, hogy a film remek tempót diktál.

A magyar bemutató a hírek szerint március 5-én lesz.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com