Hírek

Daniel Radcliffe lesz Weird Al Yankovic, sőt, már vihartempóban le is forgott a film

Guns Akimbo daniel Radcliffe

Alig több, mint két hét kellett, hogy leforgassák a WEIRD: The Al Yankovic Story című filmet Daniel Radcliffe-el a legendás zenész szerepében.

Mindössze 18 napja kezdték, de máris be is fejezték a WEIRD: The Al Yankovic Story forgatását – írja a Movieweb. A hírt maga a zenész jelentette be Instagram oldalán:

„Éppen befejeztük a forgatás 18. napját, és hölgyeim és uraim, ezzel hivatalosan is végére ért a #WEIRDTheAlYankovicStory forgatása. Mindenki, aki részt vett benne, király volt, és alig várom, hogy a világ is láthassa. #OscarCsali #AzOscarOlyanFurcsa.”

Az idén 62 éves Weird Al Yankovic szerepét Daniel Radcliffe kapta meg még januárban.

A film a szűkre szabott szinopszisa szerint „a közönséget Yankovic életének és karrierjének valóban hihetetlen útján vezeti, ahogy tehetséges csodagyerekből minden idők legnagyobb zenei legendájává vált.” Magabiztosságból nincs hiány, de szükség is lesz rá, ha a film össze akarja foglalni Weird Al több mint 30 évét a szakmában. Weird Al Yankovic olyan paródiaslágerekkel vált világhírűvé. mint az Eat It és a Like a Surgeon. Szinte biztosak lehetünk benne, hogy ezek a dalok felcsendülnek majd a filmben is. Daniel Radcliffe mellett Evan Rachel Wood is szerepet kapott. Ő Madonnát alakítja, róla ráadásul már képet is közölt a produkció. A filmben feltűnik majd a The Office Dwightja, azaz Rainn Wilson is.

WEIRD-The-Al-Yankovic-Story-Madonna-Evan-Rachel-Wood
Evan Rachel Wood Madonna szerepében

A filmet Eric Appel (Atyám, Zorn!, Brooklyn 99) rendezi. A rendező mellett Al Yankovic írta a forgatókönyvet – Weird Al ráadásul azt ígérte a rajongóknak még a 80-as évek végén, hogy ezentúl minden 33. évben készít majd filmet, eszerint még épp időben van.

A WEIRD: The Al Yankovic Story Amerikában úgy tűnik kizárólag a The Roku Channel szolgáltatón keresztül lesz elérhető. A film premierjére valamikor 2023 elején kell számítani, viszont, ha sikerül tartaniuk a gyors tempót a vágóasztal mellett is, akkor akár hamarabb is a rajongók elé kerülhet.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com