Hírek

Daniel Radcliffe nem vágyik a Harry Potter-tévésorozatba

Daniel Radcliffe-nek egyáltalán nem okoz gondot, hogy kispadra kényszerül a Max készülő Harry Potter-sorozat kapcsán. A 2025-ben vagy 26-ban érkező és tíz évadosra tervezett szériában teljesen új arcokat látunk majd. 

„Ez az új Max Original sorozat mélyen belemerül az ikonikus könyvek világába, amelyeket a rajongók ennyi éven át folyamatosan élveztek” – mondta Casey Bloys, az HBO & Max Content elnök-vezérigazgatója a projektről a Max áprilisi streaming eseményén, ahol arról is biztosította a rajongókat, hogy „hű adaptáció” lesz. Az olvasók gyakran bírálták a filmsorozatot a könyvekből kihagyott részekért – remélhetőleg az új feldolgozás ezért új, mozgóképen még nem látott jelenetekkel is dolgozik majd. Sokakban viszont bizonyára hiányérzetet kelt majd, hogy nem láthatja viszont kedvenceit – Radcliffe-t a ComicBook.com faggatta a sorozattal kapcsolatos érzéseiről.

„Úgy tudom, teljesen új alapokról igyekeznek kezdeni a sorozatot, és biztos vagyok benne, hogy bárki is készíti majd, a saját névjegyét akarja etenni. Valószínűleg nem azon morfondírozik majd, hogyan vegye rá a régi Harryt, hogy valahol szerepeljen benne” – mondta a nyolc filmben Harry Potter szerepét alakító sztár. „Szóval semmiképp sem törekszem rá. De nyilván sok szerencsét kívánok nekik, és nagyon izgatottan várom, hogy továbbadjam ezt a stafétát. De nem hiszem, hogy szükség lenne rá, hogy fizikailag is átadjam”.

Szóval a régi kedvenceket jó eséllyel nem látjuk majd viszont, arra viszont komoly esély van, hogy mélyebben elmerüljünk a varázsvilágban, mint valaha. A szöveghűségről J.K. Rowling, a Harry Potter-könyver szerzőjének jelenléte gondoskodik, aki Neil Blair és Ruth Kenley-Letts mellett producerként felügyeli az új szériát.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!