Hírek

Danny Boyle szerint Robert Pattinson jó lenne James Bondnak

Az angol rendező, Danny Boyle visszamondta a 25. James Bond-film rendezői munkálatait, de megszólalt a lehetséges folytatások ügyében.

A Csillagok határán című film megtekintése után gondolta a Trainspotting rendezője, Danny Boyle, hogy Robert Pattinson megfelelő lenne a 007-es ügynök szerepére. A The Guardiannek adott új interjújában ennek a gondolatának hangot is adott. „Annyira bizarr volt, mert miközben néztem a filmet, az ugrott be, hogy őt kéne választaniuk a következő Bondnak.” – nyilatkozta Boyle.

Danny Boyle

A rendező már az új Bond-film előmunkálatai közben feladta az egészet, melyet a publikumnak a szokásos „kreatív nézeteltérés” címkével tálaltak. Az egyik pletyka szerint nem engedett a producerek nyomásának, és vonakodott megölni a 007-est a film végén – más hangok szerint pont, hogy ő akarta holtan látni az ikonikus ügynököt. A True Detective első évadját rendező Cary Fukunaga azóta átvette a feladatokat, de persze neki sincs könnyű dolga.

Pattinson pedig lehet, hogy szívesen öltene magára szmokingot, de ezt megteheti a szuperhősvilágban is,

ahol Bruce Wayne-t – vagyis Batmant magát – alakíthatja hamarosan. Bár lehet, hogy nem sok egy embernek a hangtompítós pisztoly és a hősköpeny, hiszen sokan a korábban Supermant alakító Henry Cavillt szeretnék látni a szerepben.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.