Hírek

Daredevil három évad után búcsúzik a Netflixtől

A Daredevil három évad után búcsúzik a Netflixtől, és úgy tűnik, hogy a karakter másutt fog majd feltűnni a jövőben.

„Borzasztóan büszkék vagyunk a sorozat harmadik, egyben utolsó évadjára, és annak ellenére, hogy tudjuk, ez fájdalmas a rajongók számára, úgy érezzük a csúcsponton a legjobb lezárni ezt a fejezetet. Hálásak vagyunk a Marvelnek, Erik Olesonnak, a sorozat íróinak és a hihetetlen stábnak, különösen a Daredevilt alakító Charlie Coxnak, és nagyon hálásak vagyunk a rajongóknak, akik támogattak minket éveken keresztül”  nyilatkozta a szolgáltató.

A Netflixen csak egy hónapja nyitott a harmadik évad, és habár a sorozat ott véget ért, a korábbi évadok is elérhetők maradnak, míg Daredevil karaktere a Marvel jövőbeli projektjeiben fog feltűnni.

Mindezzel úgy tűnik, hogy a Marvel éra a végéhez közeledik a Netflixen, jelenleg csak a Jessica Jones és a The Punisher című sorozatok folytatását tervezik. Tény, hogy az idők változnak, és a Marvel sorozatok gyártása még New York kedvező adó körülményeit figyelembe véve is költséges. Ezzel párhuzamosan azonban a  Disney új streaming csatornájára már biztosan érkezik a Loki és a Vörös boszorkány.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com