Hírek

Darren Aronofsky megmutatja a Baywatch sötét oldalát?

Darren Aronofsky
Berlinale Palast

Darren Aronofsky most a Baywatch sötét oldalát szeretné megmutatni a nézőknek egy tévésorozat keretein belül. Egy biztos, meghagyja másoknak a szokványos filmprojekteket. 

A Baywatch-nál napfényesebb sorozatot nehéz elképzelni. Darren Aronofsky azonban úgy tűnik, a fejébe vette, hogy megmutatja a part kidolgozott testű őrei életének sötétebb oldalát.

Darren Aronofsky: A fekete hattyú (2010)

A széria alapját egy a New York Magazine oldalain június végén megjelent, az újságíróként több alkalommal kitüntetett David Gauvey Herbert által írt Boss of the beach (szabadfordításban: A part urai) című írás adja majd.

Herbert munkája során elsősorban bűneseteket, szubkultúrákat és alapvető furcsaságokat vesz górcső alá. A kérdéses anyag pedig elsősorban Peter Stein évtizedeken átívelő karrierjére fókuszál. Ebből az alaphelyzetből bontja ki ennek a nagyon meghökkentő világnak a visszásságait.

A megfilmesítés jogaira villámgyorsan lecsaptak.

A tévésorozat előtt azonban hosszú út áll, a további részleteket érthető módon még homály fedi.

A Searchlight és Aronofsky saját cége, a Protozoa Pictures jelenleg írót keres a projekthez, de Hertbert a hírek szerint producerként már csatlakozott a stábhoz.

Anyám!
Horror vagy dráma? Darren Aronofsky: anyám!

Aronofsky legutóbb a vegyes reakciókat kiváltó 2017-es Anyám! című filmet rendezte. Producerként azonban termékeny időszakon van túl. Jelenleg a Jessica Chastain és Eddie Redmayne főszereplésével készülő The Good Nurse című film útját egyengeti, amiről azt már tudjuk, hogy a zenéjét Clint Mansell jegyzi majd.

A Charles Graeber megtörtént eseményeket feldolgozó regénye alapján készülő filmadaptáció rendezői székében az elsősorban A vadászat révén ismert Tobias Lindholm ül majd, a forgatókönyvíró pedig a többek között a Penny Dreadfult jegyző Krysty Wilson-Cairns lesz.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com