Fókuszban Hírek

Dave Bautista kiszállhat A Galaxis őrzői 3-ból

Dave Bautista

Drax the Destroyer, vagyis Dave Bautista nélkül maradhat a Marvel zászlóshajója, ha a Disney nem változtatja meg korábbi döntését a kirúgott rendezővel kapcsolatban.

Már korábban is terjedtek a pletykák, hogy James Gunn kirúgásának ügye csak akkor fordulhat vissza, ha más stábtagok, különösen színészek is beállnak a dolog mögé, és kiállnak az eddig nagyon népszerű korábbi részek rendezőjéért, James Gunnért. Úgy tűnik, Dave Bautista, vagyis az univerzum Draxje a Shortlistnek adott interjújában megtöri a jeget.

„Most úgy vagyok vele, hogy ha nem használják a forgatókönyvet [amit Gunn is írt], kérni fogom a szerződésem felbontását. Írják ki a karaktert a 3. részből vagy tartsanak egy új castingot” – nyilatkozta Bautista, márpedig egy ilyen fordulat nyilván sokat változtatna a helyzeten. Az idő pedig egyre fogy, hiszen az újonnan kijelölt rendező jövő hét elején tervezi indítani a forgatást.

„Senki nem állítja, hogy ami történt, az jó, de azért ez mégiscsak egy piszkos kampány volt egy rendes emberrel szemben”

– folytatta a színész. „Az ügy kirobbanásának másnapján beszéltem Chris Prattel is. Vallásos ember, kérte, hadd gondolkodjon és imádkozzon egy kicsit ezen, de én csak annyit mondtam: »Hagyd a fenébe, ez marhaság! Ő az egyik legkedvesebb ember, akit valaha ismertem.«”

A forradalom felfalja gyermekeit – James Gunn kirúgásáról

Mint ismert, a Disney korábban leváltotta James Gunnt A galaxis őrzői 3 rendezői székéből, miután évekkel ezelőtti, pedofil vicceket tartalmazó tweeteket „találtak” egy portál munkatársai.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..