Hírek

Dave Bautista is csatlakozik a Fantasy Island csapatához

Dave Bautista

Az ABC 1977 és 1984 között futó kultikus sorozata, a Fantasy Island meglovagolva a retróhullámot, filmes verziót kap. A főszereplő, Mr. Roarke szerepében Michael Peña látható majd, Dave Bautista az egyik vendéget fogja alakítani.

A Westword és a Ház az erdő mélyén kereszteződéseként jellemzett készülő produkció  története egy verseny nyertesei köré szövődik, akik egy álomszigetre érkeznek, ahol azonban legrosszabb rémálmaik kelnek életre. A galaxis őrzői és a Szárnyas fejvadász 2049 sztárja, Dave Bautista egy olyan vendéget fog alakítani, aki akarata ellenére ragad a szigeten – tudtuk meg a geektyrant.comtól.

Ez még akár jó is lehet – az azonban nem ad okot sok reményre, hogy a rendezői székben a Felelsz vagy mersz direktora, Jeff Wadlow ül.

Az eredeti Fantasy Island

Az eredeti széria 152 részt és további két filmet ért meg, a sziget vezetője, Mr. Roarke szerepében Ricardo Montalbánt láthatták hétről hétre a tévénézők. Állandó segítőtársa volt Tattoo (Hervé Villechaize). 1998-ban Malcolm McDowell-lel a főszerepben a szériát megpróbálták újraéleszteni – egyetlen évad után elkaszálták azonban.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..