Hírek

Dave Franco, a szelíd motoros

IdegpályaA látványos akciókkal teli, adrenalinnal fűtött thriller, az Idegpálya férfi főszereplője az utolsó pillanatban tanult meg motorozni.

Mától a mozikban Emma Roberts és Dave Franco vadiúj thrillere, az Idegpálya, amiben a merész feladatokat teljesítő online játékosokat egyre nehezebb kihívások elé állítják a nézők. Élőben, saját magukat filmezve vállalják be, hogy egy száguldó vonat alá fekszenek, vagy 10 emelet magasban egy létrán egyensúlyoznak, vagy épp bekötött szemmel 100 km/h-s sebességgel száguldanak egy motoron.

Dave Franco, a Szemfényvesztők-sorozat sztárja nem sokat gondolkozott, hogy igent mondjon a szerepre, még akkor is, ha ehhez egy észvesztő és veszélyes kihívással kellett megbirkóznia.  Köztudott, hogy az ifjabb Franco-fiú bármit képes megtanulni a szerepe kedvéért. Ez most sem volt másként. Két héttel a forgatások megkezdése előtt tanult meg motorozni, hogy az egyik pörgős akciójelenetben Emma Robertsszel együtt száguldjanak végig New York egyik legforgalmasabb utcáján.

Idegpálya

„Csak két hetem volt az egészre. Még szerencse, hogy Emma nem vette észre, hogy totál szétparáztam magamat a jelenet közben.” –mesélte Dave az egyik interjújában. „Csendes srác vagyok, aki szeret a barátnőjével és a macskájával esténként otthon üldögélni, de ha a filmezésről van szó, imádok megőrülni, és minél meredekebb feladatokat bevállalni. Iszonyatosan menő volt New Yorkban az éjszaka kellős közepén motorozni. ” Tette hozzá a színész, aki azt is kiemelte, hogy a nézők biztosan odalesznek a film látványvilágáért is, hisz a sok kézi kamerás felvétel miatt olyan érzésük lesz, mintha ők maguk is részesévé válnának a veszélyes feladatoknak.

 

 

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com