Hírek

David Dastmalchian is csatlakozott Christopher Nolan Oppenheimer filmjéhez

The-Suicide-Squad-David-Dastmalcian-Oppenheimer

Újabb sztár csatlakozott Christopher Nolan Oppenheimer című új blockbusteréhez, ami az atombomba atyjáról szól majd.

Szinte nem telik el nap, hogy ne adnánk hírt Christopher Nolan új filmjének bővülő sztárgárdájáról. Az Oppenheimer főszerepét Cillian Murphy alakítja (az első kép kimaxolta a menőségfaktort), hozzá csatlakozott Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Kenneth Branagh és még sokan mások. Legutóbb Florence Pugh, Rami Malek és Benny Safdie került a színészek közé. A The Hollywood Reporter most arról ír, hogy

David Dastmalchian, Az öngyilkos osztag Pöttyös szuperhőse csatlakozik Nolan filmjéhez.

Dastmalchian 15 évvel ezelőtt dolgozott együtt Nolannel A sötét lovagon, ahol Joker egyik gengszterét alakította. Az idei évben Denis Villeneuve Dűnéjében alakította Piter De Vries hátborzongató (de rövid) szerepét, de a Marvel What If…? sorozatához is adta a hangját.

A színész karrierjét maga Nolan rúgta be a második Batman filmjével. „Minden úgy kezdődött, hogy beválogatott a filmjébe. Hogy köszönöd meg az embernek, aki megváltoztatta az életed?” – mondta egy korábbi interjúban. Dastmalchian eredetileg A sötét lovag nyitányában látható bankrablásjelenet egyik szerepét célozta, de nem kapta meg a szerepet. Hónapokkal később azonban érkezett a meglepő telefon: ajánlottak neki egy nagyobb szerepet a filmben. A hetekkel korábban még telefonos értékesítőként dolgozó Dastmalchian Heath Ledger, Christian Bale és Aaron Eckhart oldalán játszott a filmben.

Arról egyelőre nincs információ, hogy Dastmalchian milyen szerepet kapott az Oppenheimer filmben.

Az életrajzi film különlegessége lehet, hogy a hollywoodi megapic esztétikát magas színvonalon művelő Nolan most is megmarad a látványközpontú produkciónál. A regényen alapuló film kevéssé tűnik látványosnak, ezért izgalmas, Nolan mit hoz ki az IMAX kamerákból.

David Dastmalchian a 2023-ban debütáló Last Voyage of the Demeter című vámpírhorrorban is szerepel majd. A színész a közelmúltban csatlakozott Stephen King Boogeyman adaptációjához és a bostoni folytogatóról szóló filmben is szerepelni fog. A színészet mellett Dastmalchian a Dark Horse gondozásában megjelenő Count Crowley képregény szerzője is.

Az Oppenheimer premierjét 2023. július 21-re tervezik.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com