Hírek

David Fincher animációval tér vissza a Netflixre

A Mindhunter után David Fincher visszatér a Netflixre – és ezúttal nemcsak egyedül. Többek között a Deadpoolt is jegyző Tim Millerrel közösen készítenek animációs antológiasorozatot Love, Death & Robots címmel.

A legkülönfélébb műfajokban – a sci-fitől a fantasyn és a horroron át egészen a komédiáig – a legkülönfélébb formátumokban – a hagyományos animációtól a 3D hatású fotorealisztikus CGI-ig – készül a tizennyolc, egyenként 5-15 perces rövidfilm. A felnőtteket célzó, néhol egészen provokatív filmecskék más-más filmes csapatok műhelyéből kerülnek majd ki – olvastuk a Collider.comon.

Tim Miller így nyilatkozott a készülő sorozatról: „A Love, Death & Robots az álomprojektem. Kombinálja a animáció és a jó történetek iránti lelkesedésemet. Éjféli vetítések, képregények, fantasztikus könyvek és magazinok inspiráltak évtizedeken keresztül, de ezek a történetek mind a geekek és kockák azon rétegéhez szóltak, amelyhez én is tartoztam. Annyira izgatott vagyok, hogy a kreatív tájkép annyira átalakult, hogy a felnőtteknek szóló animáció végre jóval szélesebb rétegeket szólít meg.”

Nagyon izgalmasan hangzik – és az első képek tanúsága szerint jól is néz ki!

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com