Hírek

David Fincher rendezné a World War Z folytatását

Brad Pitt a World War Z egyik jelentében

Brad Pitt a World War Z egyik jelentébenDavid Fincher a Z világháború folytatásáról tárgyalt, így ez Brad Pittel újabb közös produkciója – közölte a Variety, ismeretlen forrására hivatkozva.

A 2013-ban készült Z világháború folytatásáról két héttel ezelőtt tárgyalt David Fincher és a főszereplő-producer Brad Pitt. A Variety szerint a tárgyalások jól haladnak, de a rendező személye még egyáltalán nem biztos, másokban is gondolkodnak. A rendező személyéről szóló híreket a filmet gyártó produkciós cégek, a Skydance és a Paramount egyelőre nem kommentálta.

A forgatás várhatóan 2017 elején kezdődik, Brad Pitt mellett más komolyabb szereplőről még nincs hír.

Nem ez lenne a két férfi első közös munkája. Brad Pitt a rendező több filmjében játszott már főszerepet, így a Hetedik, a Harcosok klubja és a Benjamin Button különös élete után ez lenne a negyedik közös munkájuk. Fincher ugyan irtózik a folytatásoktól, de ha Pitt keresi, általában kötélnek áll.

Modern műfajkavalkád – World War Z – Zombiháború

A páros többek között egy ideig dolgozott az 1954-es eredeti Némó kapitány folytatásán, amiből aztán nem lett semmi. Legutóbb a Holtodiglan című regényadaptációt rendezte ben affleck és rosamund pike főszereplésével..

A történetről egyelőre semmit nem tudunk, de a zombi apokalipszis garantált.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com