Hírek

David Harbour szellemként, Anthony Mackie élő emberként szerepel a We Have a Ghost című filmben

David-Harbour-Anthony-Mackie-We-Have-a-Ghost

Anthony Mackie és David Harbour lesznek a főszereplői a We Have a Ghost című Netflix filmnek, ami ötvözi a családi mozit a horrorral, de thriller elemeket is tartalmaz.

Anthony Mackie és David Harbour szerepelnek a Netflix jelenleg forgó családi kalandfilmjében. A We Have a Ghost további szerepeiben Jahi Di’Allo Winston, Tig Notaro és Jennifer Coolidge is feltűnik – írja a Variety.

A film Geoff Managuh Ernest című rövid történetén alapul.

A We Have a Ghost egy fiatal fiút állít a középpontba (Winston), akinek családja rájön, hogy új házukat Ernest, a szellem kísérti (Harbour).

A felfedezés a családot egyik napról a másikra az internet sztárjává teszi. Amikor viszont Kevin és Ernest elkezdik felgöngyölíteni a szellem múltját, hirtelen a CIA célpontjává válnak.

A forgatókönyvet Christopher Landon írja, aki a rendezői feladatokat is magára vállalta. Landont eddig közepes fogadtatású horrorfilmjeiről ismerhettük. Ő rendezte a Boldog halálnapot! mindkét részét, de több Parajelenségek filmet is írt.

Anthony Mackie és David Harbour is egy jókora Marvel projektet hagytak maguk mögött. Mackie Amerika Kapitány nyomdokaiba lépett A Sólyom és a Tél Katonája sorozatban, Harbour pedig a Fekete özvegy újonnan bemutatott karaktere, a Vörös Őr gúnyáját öltötte magára. Mindkettejüknek nagy filmes hagyatéka van a szuperhősvilágon kívül is. Anthony Mackie idén A nő az ablakban és a Halálos harcmező filmekben is szerepelt. David Harbour a Stranger Things sorozat mellett szerepelt Steven Soderbergh No Sudden Move című filmjében is. Jahi Di’Allo Winston többek között Jim Jarmusch A holtak nem halnak meg című filmjében is szerepelt.

A We Have a Ghostot jelenleg forgatják, kitűzött premierdátuma egyelőre nincs, viszont a Netflix tempóját ismerve, nem kell rá sokat várni.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com