Fókuszban Hírek

David Lynch kiszáll az új Twin Peaksből

David Lynch (Forrás: David Lynch Facebook)Mint azt tavaly októberben mi is megírtuk, 2016-ban újabb évadot kap a ’90-es évek kultikus krimisorozata, ahogy azt az eredeti évadban maga Laura Palmer is megígérte. Akkor még mi is úgy írtuk, várhatóan az eredeti rendezője, David Lynch veszi kezébe itt is a direktori feladatokat.

Noha az év elején még a rendező is népszerűsítette a sorozatot, ma éjjel azonban közölte Facebook oldalán, hogy kiszáll a projektből, saját állítása szerint azért, mert nincs elég pénz a projektre. Egyéb vélemények a 2D vs 3D vitában látják a konfliktus igazi okát, hiszen a csatorna 3D tervvel készül, ami a rendező a hagyományos verziót részesíti előnyben. Maga az évad ettől függetlenül továbbra is készül, hogy mennyiben lesz hasonló az első évadhoz, innentől kezdve kérdés marad.

Mindenesetre az internet népe elkezdett mozgolódni, mindenki a kultikus rendezőt kéri vissza, aki azonban Twitter üzenetben azt is közölte, hogy színészeit is sorra telefonálja, ne számítsanak rá a folytatásban. Bármilyen későbbi fejleményről mi is hírt adtunk.

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. [email protected]

Szólj hozzá!

Click here to post a comment

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés