Hírek

David O. Russell megszokta a parádés szereposztást

Forrás: Axel Schmidt/AP/Shutterstock

David O. Russell legújabb filmje is sztárparádét ígér. Rami Malek és Zoe Saldana is csatlakozott a stábhoz Christian Bale, Margot Robbie és John David Washington mellé.

David O. Russell titokzatos új filmjével kapcsolatban az elmúlt időszakban leginkább csak az alakuló stáblista kapcsán érkeztek hírek. A legfrissebb szerint Rami Malek és Zoe Saldana is csatlakozott a produkcióhoz, ami jelen pillanatban a tervek szerint halad a megvalósítás felé vezető úton. A forgalmazási jogokon pedig a Disney, New Regensy és a 20th Century Studios osztozik.

O. Russell, akinek a neve olyan filmek, mint Napos oldal  és az Amerikai botrány révén ismert széles körben, legutóbb a Joy című életrajzi drámát rendezte 2015-ben, amiben anyjának történetét keverte az amerikai álom toposzával.

O. Russell legújabb projektjének történetével kapcsolatban javában zajlik a találgatás, ám a részletekből eddig még nem sok minden került nyilvánosságra. A pletykák szerint azonban a cselekmény O’Russel eredeti ötletén alapul majd.

Malek, akinek a Bohém Rhapsody-ban nyújtott alakítását egy Oscar-díjjal is jutalmazták, a legutóbbi James Bond-film, a Nincs idő meghalni gonoszának, Safinnak a szerepében tűnt fel.  Január 29-étől pedig az HBO Max szolgáltatásában premierelő The little things című neo-noirban is látható lesz.

Az elsősorban a Marvel-moziuniverzumból és az Avatar-filmek révén ismert Saldana nemrég a Netflix Vampires vs. the Bronx című horror komédiájában tűnt fel a Becky nevű szereplőként. Egyébként a színésznőnek jelen pillanatban egészen 2028-ig vannak tervei, szóval egészen biztosan nem unatkozik.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.