Hírek

A DC átment kreténbe – Teen Titans Go! To the Movies előzetes

„Ki akar megnézni egy filmet rólunk?” – szól a jogos kérdés a Teen Titans Go! című rajzfilmsorozat mozifilmes kiadásának előzetesében. Az internet népe vegyesen vélekedik.

A Cartoon Networkön már évek óta fut a Tini titánokat, a DC ifjú szuperhőseit – köztük Robint és Az Igazság Ligájában megismert Cyborgot – tömörítő animációs sorozat, a Teen Titans Go! Különlegessége a szériának, hogy rendkívül komolytalanul, parodisztikus jelleggel készült, holott az eredeti hősök nem így voltak megírva. A DC azonban elviccelte a Tini titánokat, amely bár rettenetesen – és szándékosan – bárgyú, mégis megtalálta a maga közönségét. Kérdés, hogy ez a közönség támogatna-e egy nagyköltségvetésű ökörködést is, tovább képes lesz-e a DC új rajongókat megszólítani?

Az előzetes alapján, melynek leghosszabban taglalt poénja egy fingós vicc, nehezen hiszem.

Ha már Aquamannek lehet filmje, akkor a Tini titánoknak is.” – lehet, de nem így. A Lego Batman: A film tavaly kellően önironikus és humoros alkotás volt, melyben a DC önfeledten égette önmagát. Itt már a rossz értelemben vett égetés maradt. A Teen Titans Go! a trailer alapján nem szolgál semmi kreatívval vagy újszerűvel. Egy debil rajzfilm, mely most a nagyvásznon pusztítja az IQ-t. Ez biztosan nem segít majd a stúdió vegyes megítélésén, különösen ha az előzetes like-dislike arányát nézzük.

A Teen Titans Go! To the Movies július 27-én kerül az amerikai mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com