Hírek

DC szuperhős lesz Pierce Brosnan

A Dwayne Johnson főszereplésével érkező Black Adam a DC legújabb nagy dobása lehet. Legalább is a szereplőgárdát elnézve. Az eddigi sztárok mellett ugyanis az ex-James Bond, Pierce Brosnan is becsatlakozott a szuperhős-filmbe.

A The Hollywood Reporter híre alapján minden fontos szerep elkelt a DC készülő képregény-adaptációjában. Dwayne Johnson alakítja majd a címszereplő Black Adamet,

míg Pierce Brosnan Dr. Fate karakterét kelti életre a filmben.

A New Line égisze alatt készülő darab Shazam ellenfelére fókuszál majd. De arról nincsenek egyelőre hírek, hogy a 2019-es Shazam! film főszereplője, Zachary Levi felbukkan-e az új darabban.

A Black Adam történetéről amúgy sem érkezett még szinte semmilyen információ. A forgatókönyvet nagy titokban tartják. Sőt, egyes színészekről sem tudni egyelőre, hogy kiket alakítanak majd a filmben.

Az biztos, hogy a Johnson és Brosnan mellett felbukkanó Noah Centineo, az A fiúknak-trilógia sztárja Atom Smashert formálja majd meg. Aldis Hodge Hawkmant hozza el nekünk, míg Quintessa Swindell Cyclone-t alakítja.

De a szereplőgárdában találjuk az Aladdin és az Old Guard színészét, Marwan Kenzari-t is. Róla azonban egyelőre nem ismert, hogy melyik DC karaktert is ülteti a képernyőre.

A forgatási munkálatok állítólag már most áprilisban megkezdődnek Atlantában, így remélhetőleg az év végére vagy 2022 első felére elénk kerülhet a film. Kérdés persze az, hogy milyen platformon.

Pierce Brosnan egyébként továbbra is igen aktív, és továbbra is szívesen vállal teljesen eltérő szerepeket. A Black Adam kapcsán most belekóstol majd a képregényes alkotások világába, de a DC filmen kívül másik tíz produkcióban láthatjuk vagy hallhatjuk majd őt a következő néhány évben. Legutóbb egyébként az Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története című zenés vígjátékban láthattuk őt.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com