Hírek

De mikor jön a Stranger Things 4. évada?

A Stranger Things 4. évadának forgatása októberben már javában zajlott. A premier pedig egyre közeleg. Újra és újra felmerülő kérdések sorával néznek szembe a rajongók.

A Stranger Things 4. évadának munkálatainak előzetes menetrendjét is átírta a koronavírus, így sokakban merülhet fel joggal a kérdés, hogy mikor válnak elérhetővé az új epizódok a Netflix szolgáltatásában.

Azt biztosan tudjuk, hogy októberben megkezdték a munkálatok egy új szakaszát, amire egy sokatmondó képpel hívták fel az alkotók a rajongók figyelmét.

Az új évaddal kapcsolatban pedig folyamatosan szivárognak ki a legújabb információk. Ezzel együtt is szokatlanul keveset tudunk eddig az új évadról. Akik irtóznak a spoilerektől, itt hagyják abba a hír olvasását.

Ezek közül a három legizgalmasabb, hogy a történet eseményeinek helyszíne egyre inkább áthelyeződik. A fontosabb karakterek közül a 3. évad végére már többen elhagyták a Hawkinst.

Erre komoly hatással lesz az is, hogy a David Harbour által alakított Jim Hoopert Kamcsatkán tartják fogva, amire a bevezető képsorok is utalnak. (A Trónok harcában is szereplő Tom Wlaschiha itt orosz katonaként tűnik majd fel a képernyőn.)

Az évad első részének címe The Hellfire Club lesz, ami első ránézésre az adrenalinszint kötelező emelésére utal. Az évad premierje pedig az előzetes tervek szerint júliusra várható, ám egy váratlan módosítás tulajdonképpen senkit nem lepne meg.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com