Hírek

Deadpool becsatlakozik a Marvel-moziuniverzumba

Deadpool 2

Deadpool bekapcsolódik a Marvel-moziuniverzum szuperhős vérkeringésébe. Kevin Feige és csapata már dolgozik a Deadpool 3 forgatásának előkészítésén. Még jobban elborulnak a nagyszájú szuperhős a történetei? Bármilyen nehéz is elképzelni, ez is megtörténhet.

Deadpool sorsa a Disney-Fox üzleti mozgások hátterében sok szempontból vált bizonytalanná. Most néhány új információ került napvilágra a sajátos humoráról hírhedt szuperhős jövőjével kapcsolatban.

Kevin Feige a Collidernek adott nyilatkozatából kiderül, hogy Deadpoolt sikerült belegondolni a Disney jellemzően PG-13 besorolású tervei közé, de a következő felvonás így is szigorúbb elbírálás alá fog esni.

Ez egész pontosan R korhatár-besorolást jelent, azaz csak a 18 éven felülieknek ajánlott kategóriát, amin végeredményben valószínűleg azért kevesen lepődtek meg. Ám, így a Deadpool 3 lehet a Marvel-moziuniverzum első ilyen besorolást kapott filmje.

Wade Wilson, alias Deadpool humora eddig is sokaknál vágta ki a biztosítékot. Szó szerint. A korábbi két Deadpool-film pedig, amik a 20th Century Fox égisze alatt készültek, szintén R-besorolást kaptak. 

Kevin Feige megerősítette, már javában zajlanak a Deadpool 3 forgatásának előkészületei. Ezzel kapcsolatban további részletek azonban csak a későbbiekben derülnek majd ki.

“R-besorolású lesz, jelenleg a forgatókönyvön dolgozunk, amit Ryan most néz át.”

A Lizzie Molyneux-Loeglin és Wendy Molyneux testvérpárnak azonban lesz egy kis ideje, hogy finomítsák az eredményt.

Feige 2021-as menetrendje sűrű, a Thor 4 és a Pókember 3, munkálatai javában zajlanak, ebben az évben pedig a Doctor Strange 2, a Fekete Párduc 2, és a Marvel Kaptány 2 van betervezve.

Ryan Reynolds egy A+-os kommenttel reagált a hírre.

A forgatási munkálatok megkezdésével a jelen állás szerint 2022-ig  várni kell, ami azt jelent, hogy leghamarabb 2023-ban kerülhet majd fel a mozik vetítési listájára a legfrissebb Deadpool fejezet. Persze, a Marvel-moziuniverzum más filmjeiben ettől még sokkal hamarabb is felbukkanhat.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com