Hírek

Deadpool és Farkas „utálják egymást” – mondta Hugh Jackman

Deadpool-3-Hugh-Jackman-Ryan-Reynolds

Hugh Jackman a Deadpool 3-ról beszélt egy podcastben, ahol elmondta, mire számíthatunk Deadpool és Farkas viszonyával kapcsolatban a készülő filmben.

Ryan Reynolds Deadpoolja és Hugh Jackman Farkasa (vagy Rozsomákja) találkozni fog a Deadpool harmadik részében, de ne higgye senki, hogy egymás vállát fogják veregetni. A Variety szemlézte az Empire Film Podcast egyik adását, ahol Hugh Jackman elmondta, mire számítsunk a két karakter viszonyát illetően:

„Logan frusztrált Wade társaságában és egymillió mérföldre szeretne lenni tőle, vagy legalább megütni őt. Sajnos, nem lehet mérföldekre tőle a filmben, szóval

valószínűleg jó sokszor megfogom őt ütni” – osztotta meg a színész a Deadpool 3 alapállását.

A 2024-re időzített Deadpool 3 lesz a két karakter az első igazi találkozása a Disney-Marvel filmsorozatban, holott már van közös múltjuk. Az X-Men kezdetek: Farkas című filmben is szerepeltek együtt, igaz akkor Ryan Reynolds merőben eltérő karaktert játszott, mint az azóta gigászi népszerűségre szert tevő Deadpool filmszériában. A második mozifilmben erre a jócskán eltérő karakterre utalnak egy montázsban, ahol Jackman is cameózott.

Hugh Jackman azt is elmondta a két képregényhősről, hogy mennyire is utálják egymást: „Hogyan írnám le? Tíz, mikor nagyon közel állnak egymáshoz, nulla pedig a valóság: mi nullán vagyunk, ellenkező pólusok vagyunk, utáljuk egymást.”

Jackman visszatérő Farkasáról mindössze ennyit tudunk, de a színész korábban leszögezte, ez a megjelenés nem vész össze a Logannel. A 2017-es atipikus képregényfilm a karakter hattyúdala volt James Mangold rendezésében. „Minden azért van, mert a Marvelnél most babrálnak az idősíkokkal. Most vissza tudunk menni, mert tudomány! Szóval nem kell felrúgni a Logan idővonalát, ami fontos volt nekem és azt gondolom, a rajongóknak is” – magyarázta Jackman.

A Deadpool 3-at jövő év májusában kezdik forgatni. A tervezett premierdátum 2024. november 8-a.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com