Hírek

A Deadpool rendezője egy újabb X-Men történetét vinné filmre

Tim Miller rendező a Deadpoollal nagyot ment 2016-ban, így sokat válogathat a kínálkozó projektek közül. Mivel a nagyszájú hős újabb kalandját már nem ő rendezi, más mutánst talált magának, akit korábban már láthattunk filmen.

Az X-Men-franchise igazán bátran áll hozzá a spin-offjaihoz. Fővonalas mutánstörténeteik mellé merőben más hangulatú és műfajú filmeket gyártanak egyes karaktereiknek. Elég csupán a Deadpool negyedik falat átütő, korhatáros vígjátékára gondolni, vagy a tavalyi év nagy kritikai sikerére, a Loganre, mely egy igazán véres westerndráma lett. Idén áprilisban az Új mutánsok már egy horrorfilm lesz, és talán egyszer a Gambit című film is elkészül Gore Verbinski rendezésében.

A legújabb projektet azonban Tim Miller viszi, és az X-Men: Az ellenállás vége és Az eljövendő múlt napjai című részekben már megismert Kitty Pryde lesz a hőse. Az Árnymacska néven is ismert mutáns képessége, hogy anyagtalanná tud válni, ezáltal közlekedik a falakon keresztül. Később ereje mutálódik, és már az időben is tud haladni, ezáltal visszajuttatva Rozsomákot a múltba.

Joss Whedonról (Bosszúállók) lehetett tudni korábban, hogy szívesen készítene filmet Kitty Pryde-ról.

Ellen Page játszotta Árnymacskát a korábbi részekben, nem tudni, hogy a stúdió őt szándékozik-e visszacsábítani a szerepre.

Pár éve még az alábbiakat nyilatkozta a Whedon-féle hírekkel kapcsolatban: „Kitty Pryde szuper. Nagyon hálás vagyok, hogy én játszhattam őt, és remélem, hogy a rajongók elégedettek voltak velem a szerepben. Imádnám, ha újra eljátszhatnám őt”.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..