Hírek

Na ba***unk oda! – Deadpool & Rozsomák előzetes

deadpool_wolverine_hugh_jackman

Hosszú várakozás után végre Hugh Jackman is felbukkant teljes valójában a Deadpool 3. részének akciódús új előzetesében.

A Disney elég hervasztó pénzügyi évet zárt 2023-ban. Szinte az összes nagyobb blockbusterük megbukott vagy alulteljesített és ebből bizony a Marvel produkciói is kivették a részüket. Ugyan a A galaxis őrzői: 3. része a nézők és a kritikusok között is egyértelmű sikert aratott, viszont A Hangya és a Darázs: Kvantumánia és a Marvelek is az MCU legcsúfosabb bukásai közé kerültek, aminek hatására Kevin Feige-ék be is húzták a kéziféket egy alapos újratervezésre. Emiatt 2024 egyetlen Disney Marvel filmje a Deadpool & Rozsomák lett, aminek nagy felelősség nyomja a vállát, ugyanis nemcsak jónak kell lennie és tisztelettel visszahoznia Hugh Jackman Farkasát (aki 24 év után végre itthon is megkapta a képregényhű Rozsomák nevet), de vissza is kell csábítania a kiábrándult Marvel rajongókat a mozikba, hogy sikeres legyen.

Viszont a frissen kiadott második előzetes alapján nehezen lehet elképzelni, hogy Deadpool harmadik őrült kalandja ne lenne instant kasszasiker és közönségkedvenc.

A történetről még mindig keveset lehet tudni, de az biztosnak tűnik, hogy a visszavonult Wade Wilson-t elrabolja a Lokiban megismert Idővariációs Hatóság, hogy segítsen megállítani egy Multiverzum létét fenyegető veszélyt. Úgy tűnik az Emma Corrin által alakított Cassandra Nova (Charles Xavier ikertestvére) lesz a fő ellenlábas, aki a korábbi X-Men filmek gonoszait gyűjti maga köré. Mivel a nagypofájú zsoldosnak nincs nagy tapasztalata a világ megmentésével, így kénytelen lesz összefogni a legnagyobb X-Men taggal, Logannel vagyis Rozsomákkal.

A Madonna Like a Prayer című számára vágott előzetes alapján a film ugyanazt a pofátlan, 4. falat döntögetős stílust közvetíti, amit megszokhattunk a korábbi Deadpool mozikból, de a rengeteg cameoval és MCU utalással együtt igazán ambíciózus és kiszámíthatatlan utazásnak ígérkezik. A filmet az a Shawn Levy rendezte, akivel Ryan Reynolds dolgozott már korábban a Free Guyon és Az Adam-projekten is, szóval bőven összeszokott csapatnak számítanak.

Rengeteg a belengetett visszatérő marveles színész, de jelenleg Ryan Reynolds (Deadpool), Hugh Jackman (Rozsomák), Emma Corrin (Cassandra Nova), Morena Baccarin (Vanessa), Rob Delaney (Peter), Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Vak Al), Matthew Macfadyen (Mr. Paradox), Jennifer Garner (Elektra), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó), Shioli Kutsuna (Yukio), Jason Flemyng (Azazel), Aaron Stanford (Pyro), Lewis Tan (Shatterstar) és Stefan Kapicic (Kolosszus) megjelenésére lehet biztosan számítani. A forgatókönyvön pedig a veterán Deadpool írók, Rhett Reese és Paul Wernick mellett Zeb Wells, Shawn Levy és Ryan Reynolds is dolgozott

A Deadpool & Rozsomák július 25-én érkezik a magyar mozikba.

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com