Hírek

Deák Kristóf a Közönséges bűnözőket ajánlotta

Tovább dübörög a Paramount Channel nyári szabadtéri vetítéssorozata; legutóbb a Közönséges bűnözőket láthatták az érdeklődők. Az előadás díszvendége az Oscar-díjas Mindenki rendezője, Deák Kristóf volt. Szeptember 12-ig, keddenként igazi közönségkedvencekkel várják a mozirajongókat a Budapest Parkba, ahol egyébként az ifjú képíró Eszméletlen című minisorozatának még nem látott epizódjait is láthatják.

Minden idők egyik legjobb gengszterkrimijével, az 1996-ban két Oscar-díjjal jutalmazott Közönséges bűnözőkkel folytatódott a Paramount Nyári Mozi a Budapest Parkban. A zseniális Kevin Spacey számára két évtizede a legjobb férfi mellékszereplőnek járó aranyszobrocskát hozó alkotást egy igazán prominens személy konferálta föl; Deák Kristóf, akit a Mindenki című rövidfilmjéért idén szintén díjazott az Amerikai Filmakadémia. A jelenlévők Bryan Singer csavaros filmje előtt az ifjú rendező Eszméletlen című minisorozatának öt epizódját is megtekinthették. A szeptember 12-ig, minden kedden 21 órától jelentkező mozis rendezvényen az említett széria egy-egy epizódját is láthatják az érdeklődők.

A következő vetítés augusztus 29-én, kedden lesz, minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje, a Grease csábítja a szabad ég alá vágyó filmrajongókat; a hajzselé és pöttyös szoknya élmény tehát garantált! Szeptember első hetében Az olasz meló kerül terítékre, az idei előadás-sorozatot – amelyre a belépés díjtalan – pedig a Trópusi vihar című akciókomédia zárja, szeptember 12-én.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com