Hírek

Deák Kristóf a Közönséges bűnözőket ajánlotta

Tovább dübörög a Paramount Channel nyári szabadtéri vetítéssorozata; legutóbb a Közönséges bűnözőket láthatták az érdeklődők. Az előadás díszvendége az Oscar-díjas Mindenki rendezője, Deák Kristóf volt. Szeptember 12-ig, keddenként igazi közönségkedvencekkel várják a mozirajongókat a Budapest Parkba, ahol egyébként az ifjú képíró Eszméletlen című minisorozatának még nem látott epizódjait is láthatják.

Minden idők egyik legjobb gengszterkrimijével, az 1996-ban két Oscar-díjjal jutalmazott Közönséges bűnözőkkel folytatódott a Paramount Nyári Mozi a Budapest Parkban. A zseniális Kevin Spacey számára két évtizede a legjobb férfi mellékszereplőnek járó aranyszobrocskát hozó alkotást egy igazán prominens személy konferálta föl; Deák Kristóf, akit a Mindenki című rövidfilmjéért idén szintén díjazott az Amerikai Filmakadémia. A jelenlévők Bryan Singer csavaros filmje előtt az ifjú rendező Eszméletlen című minisorozatának öt epizódját is megtekinthették. A szeptember 12-ig, minden kedden 21 órától jelentkező mozis rendezvényen az említett széria egy-egy epizódját is láthatják az érdeklődők.

A következő vetítés augusztus 29-én, kedden lesz, minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje, a Grease csábítja a szabad ég alá vágyó filmrajongókat; a hajzselé és pöttyös szoknya élmény tehát garantált! Szeptember első hetében Az olasz meló kerül terítékre, az idei előadás-sorozatot – amelyre a belépés díjtalan – pedig a Trópusi vihar című akciókomédia zárja, szeptember 12-én.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya