Hírek

Decemberben jön az év magyar romantikus vígjátéka, a Coming out

Coming out

Coming outDecember 5-én kerül a magyar mozikba Orosz Dénes, a nagy sikerű Poligamy rendezőjének új romantikus vígjátéka, a Coming out. A Csányi Sándor és Tompos Kátya főszereplésével készült mozi  amelynek előzetesét a hétvégi Filmünnepen láthatja először a közönség – a karácsonyi időszakban igazi kedvence lehet a romantikát, humort és önfeledt szórakozást keresők számára, legalábbis a stúdió szerint.

A film szokatlan alaphelyzetében Erik (Csányi Sándor), a közkedvelt, meleg, rádiós műsorvezető, büszkén vállalva másságát, derűsen segít a műsorába betelefonálóknak. Igazi példaképként kellő iróniával és humorral tekint a napi atrocitásokra, pedig dobálják őt tojással, és utálja a szomszédja is, azért, amilyen, a bulvármédia pedig folyamatosan lohol a nyomában. Erik figyelme azonban egy balesetet követően váratlanul a nők irányába fordul, és vonzódni kezd hozzájuk – különösképpen elgázolójához, aki egyben orvosa (Tompos Kátya) is. Az év magyar vígjátékából a remek színészek mellől nem hiányzik a humor, a szuper zenék, és elmaradhatatlan a happy end is – kiszámíthatatlansággal tehát semmiképp nem vádolhatjuk a vígjátékot.

Orosz Dénes, a nagy közönségsikert arató Poligamy után állítólag imádnivaló romantikus vígjátékot készített, amelyben ismét Csányi Sándor (Kaméleon, Csak szex és más semmi, S.O.S. szerelem!) és Tompos Kátya (Valami Amerika 2., Nejem, nőm, csajom) románcának drukkolhat a közönség. A két népszerű színészen kívül remekel a Coming outban a Moszkva térből megismert Karalyos Gábor, a töretlenül népszerű Mucsi Zoltán és Scherer Péter. Kisebb szerepekben feltűnik még Für Anikó, Gyabronka József, Takács Katalin, Borbély Alexandra, Simon Kornél, és Hegedűs D. Géza.

A film képi világát Fillenz Ádám a Pál Adrienn, és a Poligamy operatőre teremtette meg, zenéjét Bolba Tamás szerezte, a Coming out producere pedig Kálomista Gábor, aki korábban olyan közönségfilmeket gyártott, mint a Zimmer Feri, a Csak szex és más semmi és a Kaméleon.

A film december 5-től látható országszerte a mozikban, forgalmazója a Hungaricom.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com