Hírek

Ben Affleck és Ana De Armas a Deep Water című erotikus thrillerben

Az Adrian Lyne rendezte Deep Water című pszichológiai thriller március 18-ától lesz elérhető a Hulu műsorán.

Ben Affleck nem először kap olyan szerepet, amely egy enyhén szólva zűrös kapcsolatról szól. 2014-ben a Holtodiglan című filmben, amely a vígjáték, a krimi és a thriller műfajelemeinek tökéletes egyvelege volt, igencsak kijutott neki a párkapcsolati problémák extremitásból. Úgy tűnik, idén egy még őrültebb és még veszélyesebb erotikus játékba keveredik az általa alakított karakter. A történet szerint a házastársi határtologatások addig fokozódnak, míg nem valakit holtan találnak a medencében, s innentől a játék cseppet sem játék. Ráadásul a feleség ijesztően dekódolhatatlan érzelmi világa bármit magában rejthet.

A Deep Water Patricia Highsmith regényének adaptációja, aki A tehetséges Mr. Ripley és Carol című filmek irodalmi alapjának is szerzője.

A film rendezői székében Adrian Lyne ül, akitől már láthattunk hasonló tematikájú filmeket, mint a Végzetes vonzerő, Tisztességtelen ajánlat és 9 és 1/2 hét.

A film további szereplői Tracy Letts, Lil Rel Howery, Dash Mihok, Finn Wittrock, Kristen Connolly, Jacob Elordi, Rachel Blanchard, Michael Braun, Jade Fernandez, Grace Jenkins, Brendan C. Miller, Devyn Tyler és Jeff Pope.

A Deep Water 2022. március 18-án debütál a Hulun.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!